ככל שבשנת הלימודים הרווחתם(בעל ואשה) יותר תשלמו יותר.אשמח לדעת ,
בעז"ה כשיאשרו את הדרגות לבעלי עסק פטור,
הדרגה תהיה יותר נמוכה בגלל ההכנסות של העסק???
או שזה תלוי בהכנסות של שנה שעברה???
אשמח למי שיש לו ידיעה בנושא.
תודה רבה.ככל שבשנת הלימודים הרווחתם(בעל ואשה) יותר תשלמו יותר.
אם הצהרת על עוסק פטור יבקשו את ההכנסות ומאותו חודש שהתחלתם להרוויח במקביל מאותו חודש תשלמו יותר על המעון
מקווה שעניתי על השאלה
איזה כיף תודה לה'ברוך השם היום קיבלתי דרגה,
בעלי בגיל גיוס פתחנו עוסק זעיר ושלחנו אישור יועץ מס על הכנסות של 3159 שח בחודש וכן את אישור פתיחת העסק, העליתי את המסמכים לפני כחודש, והיום קיבלתי מייל שהטיפול הסתיים נכנסתי לבירור דרגה ואני רואה שקיבלתי דרגה 4
החל ממרץ( לפני כן היה דרגה 3).
תודה להשם!!
אחרי גזירות ליברמןמה זה אומר ההודעה הזאת?
מהפרגוד.
מה זה חזר לשנתיים?
מה חתימה לנספח 4? מה הפלפון?אני רו"ח
חותמת על אישור לתמת
לעת עתה אברך לבד לא יעזור למי שבר גיוסאני אשמח למידע
אני קצת בור ועם הארץ
אני אברך ואין לי פטור
אך מועד ההתייצבות שלי בחודש כסלו
האם יהיה אפשרות לקבל דרגה לשנה הבאה
קצת התבלגנתי מ'110' עמודים...
ואם יש תלוש 3200לעת עתה אברך לבד לא יעזור למי שבר גיוס
אתה צריך להיות שכיר או עצמאי ויש עוד מגוון דברים
ברישום לקבלת דרגה על תרשום אברך אלא תרשום שכיר וזה אמור לעבור בס"דואם יש תלוש 3200
זה שאני בר גיוס יפריע, או שזה לא קשור?
(אלא אם יהיה גזרות חדשות שצריך ללכת עם טלאי צהוב...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים