דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

אם רשמתי את 2 ילדי במעון ואני מחויב גיוס יש סיכוי לקבל דרגה מהחודש הראשון
או שזה מאוחר מבחינת עד שיהיה לי 3 חודשים בעבודה שאני מתחיל עכשיו
אין לי גם בעיה לחכות השאלה אם יחזירו לי רטרו אחורה מתחילת העבודה או רק אחרי 3 חודשי עבודה
תודה!
תקבל דרגה זמנית מהחודש הראשון ורק אחרי 3 חודשים תקבל דרגה קבועה

רציתי לשאול האם מחשבים את הברוטו לדרגה לפי ברוטו לביטוח לאומי או כולל הבראה וכל התוספות
ואם יש לי הכנסה נוספת פעם בשנה כמו קיטנה האם מחשבים גם את זה ?
תודה רבה !!!

רציתי לשאול האם מחשבים את הברוטו לדרגה לפי ברוטו לביטוח לאומי או כולל הבראה וכל התוספות
ואם יש לי הכנסה נוספת פעם בשנה כמו קיטנה האם מחשבים גם את זה ?
תודה רבה !!!
ברוטו למס הכנסה
כולל הבראה ושאר מרעין בישין

יש למישהו מידע לגבי אם יועילו שנה הבאה הדרכים שהועילו השנה כמו תלושים עסק זעיר וכו'?

פרסום מעכשיו:
אמיר אטינגר: מכה נוספת לחרדים - המשנה ליועצת המשפטית לממשלה במכתב למנכל משרד העבודה בנחיה לסגור את הפרצה של אפשרות לעקיפת פסק בגץ לקבלת סבסוד מעונות לחייבי גיוס דרך פתיחת עוסק זעיר או דרך העסקה אצל בן הזוג בנוסף מבקשים לשקול הוספת קריטריון להקשיח את מבחני התמיכה כך שרק מי שהסדיר את מעמדו מול הצבא יוכל לקבל סבסוד
לא הצלחתי להבין מכל הטקסט שם מהי ההנחיה החדשה
אמיר אטינגר: מכה נוספת לחרדים -המשנה ליועצת המשפטית לממשלה במכתב למנכל משרד העבודה בנחיה לסגור את הפרצה של אפשרות לעקיפת פסק בגץ לקבלת סבסוד מעונות לחייבי גיוס דרך פתיחת עוסק זעיר או דרך העסקה אצל בן הזוגבנוסף מבקשים לשקול הוספת קריטריון להקשיח את מבחני התמיכה כך שרק מי שהסדיר את מעמדו מול הצבא יוכל לקבל סבסוד

פרסום מעכשיו:
אמיר אטינגר: מכה נוספת לחרדים - המשנה ליועצת המשפטית לממשלה במכתב למנכל משרד העבודה בנחיה לסגור את הפרצה של אפשרות לעקיפת פסק בגץ לקבלת סבסוד מעונות לחייבי גיוס דרך פתיחת עוסק זעיר או דרך העסקה אצל בן הזוג בנוסף מבקשים לשקול הוספת קריטריון להקשיח את מבחני התמיכה כך שרק מי שהסדיר את מעמדו מול הצבא יוכל לקבל סבסוד
אמיר אטינגר: מכה נוספת לחרדים -המשנה ליועצת המשפטית לממשלה במכתב למנכל משרד העבודה בנחיה לסגור את הפרצה של אפשרות לעקיפת פסק בגץ לקבלת סבסוד מעונות לחייבי גיוס דרך פתיחת עוסק זעיר או דרך העסקה אצל בן הזוגבנוסף מבקשים לשקול הוספת קריטריון להקשיח את מבחני התמיכה כך שרק מי שהסדיר את מעמדו מול הצבא יוכל לקבל סבסוד
מאיפה הבאת את זה?

תתקשר אליהם ותתעקש בטלפון שהיה לך דרגה עד חודש 2 ושיסתכלו על העסק רק מחודש 3
באם לא תפנה למבקר המדינה אבל בנתיים תמשיך לפתוח פניות בכדי שיראו שפנית אליהם
אחרי שיחה נוספת איתם (15 דק'!) שכללה צעקות והתעקשות הנציגה דיברה עם חשב, ואמרה לנו לשלוח את הטפסים על מרץ - יוני-4 חודשים, מה הקשר לא ברור לי, אבל מקווה שזה יסתדר....

פרסום מעכשיו:
אם אני מצליח להבין נכון,
ההתייחסות הוא למבחני תמיכה של תשפ"ו,
ואולי לא?!
אגב למישהו יש את המכתב המלא?

אחרי שיחה נוספת איתם (15 דק'!) שכללה צעקות והתעקשות הנציגה דיברה עם חשב, ואמרה לנו לשלוח את הטפסים על מרץ - יוני-4 חודשים, מה הקשר לא ברור לי, אבל מקווה שזה יסתדר....
ב"ה הנה לכם דוגמא נוספת לא להרפות ולדרוש את שלכם.

בשעות האחרונות פורסמה המלצה חדשה מטעם עו"ד גיל לימון, לפיה אחד התנאים לקבלת סבסוד למעונות יום בשנה הבאה יהיה הסדרת מעמד מול צה"ל (רצו"ב).

חשוב להבהיר: התבחינים הרשמיים לשנת תשפ"ו טרם פורסמו. מכתבו של לימון למ"מ מנכ"ל משרד העבודה הוא בגדר המלצה, וההחלטה הסופית לגבי שילובה בתבחינים נתונה לסמכותו הבלעדית של הצוות המקצועי במשרד. אנו בטוחים שהצוות המסור במשרד לא ייתן ידו להנחיה פוגענית זו.

אנו רואים בהמלצה זו פגיעה חמורה בעקרונות הסבסוד המקוריים, שכן מטרתו היא לעודד עבודה ולימודים מוכרים, ולא שירות צבאי. ההמלצה פוגעת במגוון רחב של משפחות, ובמיוחד באוכלוסיות הבאות:

• הורים חילונים ופציפיסטים שאינם מתגייסים מסיבות שונות.
  • הורים עובדים ולומדים מכל המגזרים, אשר זקוקים לסבסוד כדי לצאת לשוק העבודה או להשכלה.
  • הורים מהחברה הערבית, הדרוזית והצ'רקסית שאינם משרתים בצבא.

יש לציין כי המלצה זו מנוגדת להודעת הפרקליטות לבג"ץ בעתירה שהגשנו רק לפני כשבוע, בה נקבע מפורשות שיש לסבסד הורה עובד ולומד ללא תנאי כזה. בנוסף, שינוי התבחינים לאחר תום הרישום והשיבוץ לשנת תשפ"ו פוגע בהיערכות ובהסתמכות של אלפי משפחות.

אנו נמשיך לפעול בעוצמה בנושא זה ובכל האמצעים המשפטיים העומדים לרשותנו, כולל הגשת עתירה דחופה, כדי למנוע את יישום ההמלצה. אנו מאמינים שבסופו של דבר נצליח, כשם שהצלחנו בעתירות עד היום.

אנו עדיין ממליצים לכל ההורים שתוכניותיהם כוללות עבודה או לימודים להמשיך במסגרות כפי שתכננו. יחד עם זאת, אנו מבהירים כי אין בקבלת המלצה זו משום לקיחת אחריות לתוצאה, שכן היא אינה תלויה בנו.

נמשיך לעדכן אתכם בכל התפתחות.

תזכורת חשובה: מועדי הגשת מסמכים

שימו לב למועדים הקרובים:
למרות שבתבחינים לשנת תשפ"ה מופיע תאריך יעד של 31.8.25, חובה להגיש את כל המסמכים עד ליום חמישי, ה-28 באוגוסט. הסיבה לכך היא שהתאריך הרשמי שנקבע על ידי החשב הוא 30.8, שחל בשבת.

אנא הקפידו להגיש את המסמכים בהקדם האפשרי ולא לחכות לרגע האחרון. לאחר ההגשה, חובה עליכם לוודא באתר משרד העבודה כי סטטוס ההגשה והדרגה שלכם נותרו מאושרים. יש לעקוב אחר הסטטוס עד היום האחרון, גם אם כבר אושרתם.

סייעו לנו להמשיך להיאבק למענכם

כדי שנוכל להמשיך בפעילותנו ולממן את העלויות המשפטיות הגבוהות, אנו זקוקים לתמיכתכם. ניתן לתרום באחת מהדרכים הבאות:

בברכה,

ארגון "אמת ליעקב בישראל"

קבצים מצורפים

• מבחנים למתן תמיכות של משרד העבודה לעידוד תעסוקת הורים באמצעות השתתפות בעלות שכר לימוד במעון או...pdf
    KB 160.1 · צפיות: 24
תגובתי הבאה יותר פרשנות פוליטית משפטית. היום זה בא ביחד
א. מבחינה חוקית אין סנקציות בענין סבסוד מעונות לעריקים ומשתמטים,
ב. היתה החלטה תמוהה של בג"צ שלימוד תורה לא יכול להיחשב כתבחין לסבסוד, ולקביעה הזו אין שום הגיון משפטי כיון שאם לימוד תורה מצד עצמו הוא סיבה לסבסוד [וכשאר לימודים אקדמאיים] אם כן הורה עריק גם יהא זכאי כמו שעובד עריק זכאי, ואם הם באים לחדש [ללא בסיס חוקי] סנקציה חדשה אזי אין הבדל בין לומד לעובד וכל מי שהוא עריק לא יהא זכאי,
ואת הנקודה הזו הם מנסים לקדם עכשיו, שכל מי שהוא עריק לא יהא זכאי לסבסוד במעונות [ושוב אדגיש ללא שום בסיס חוקי],
נקודה נוספת בהקשר לכל "הדואגים" לכל אותם חילונים שלא התגייסו, שימו לב שכל הגזירות הללו חלים על בני 27 פלוס מינוס ומטה בלבד, אשמח להכיר חילוני אחד [בפרט מהמגזרים שאינם משרתים...] שיש לו ילד במעון, [ועוד פרט חשוב, שהוא זכאי להנחה מבחינת הכנסות כיון שבדר"כ אותם מגזרים מגיעים מאזורי הצפון ומעלה וד"ל],
ובהקשר ל"דאגה" לערבים, שאצלם קצת יותר רווח ילודה בגיל צעיר, אין לי תשובה ספציפית איך הם חושבים להתגבר על זה, אם כי ברור לי שהם יסתדרו עם זה כמו שעצם שאלת גיוס הערבים אינה עומדת בשיח ובשונה מגיוס חרדים - איך זה קורה - ליצחק עמית פתרונים.
עד כאן פירוט הבעיה, ולגבי הפתרון דעתי נאמרה כאן בעבר להעביר את חוק המעונות כך שהסבסוד תלוי באם בלבד, עיין כאן
אשמח לתגובותיכם [בעיקר על פירוט הבעיה, כיון שהפתרון נדוש בעבר טובא טובא]

לכל הדואגים לחילונים ולערבים שיפגעו מהנחיית היועמשי''ת- אל דאגה, טובי המשפטנים שלה ימצאו דרכים לכתוב במפורש שהשינוי רק למי שהיה רשום כתלמיד ישיבה/ כולל בשנים האחרונות...

אפשר לשאול אני מחויב גיוס ורוצה להתחיל לעבוד ולהוציא תלוש
יש סיכוי שאני לא יהיה זכאי שנה הבאה בגלל "ההמלצה החדשה"

שלום לכולם
פרסמה פה בעבר רואת חשבון שחותמת בחינם לבעלי העסקים
[פעם קודמת שלמתי לרואת חשבון עכשיו מבקשים מסמך אחר]
מישהו יכול להעלות את הפרטים שלה [לא הצלחתי למצוא]
תודה רבה

@זכויותינו
אשמח לדעת האם יש ענין להתאמץ להכניס מהעסק בחודש הזה 20 אלף שקלים בכדי שיגיע לממוצע תקין
אן כפי שרשמו פה ניקים בשרשור למעלה שהתמת לא נותן דרגה אם זה לא 3,200 לכל חודש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה