דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

אשמח להבין יותר, פתחתי עסק החודש באוגוסט, לגבי סבסוד לתשפ"ו במידה ויהיה כמו בשנה שעברה, אז יהיה לי דרגה זמנית עד שיהיה לי רצף מספיק של חודשי עבודה, ואז אקבל דרגה רטרו מתחילת שנת הלימודים?
לגבי השאלה הראשונה תקבלו דרגה זמנית אלא א"כ יש לכם רצף

אשמח להבין יותר, פתחתי עסק החודש באוגוסט, לגבי סבסוד לתשפ"ו במידה ויהיה כמו בשנה שעברה, אז יהיה לי דרגה זמנית עד שיהיה לי רצף מספיק של חודשי עבודה, ואז אקבל דרגה רטרו מתחילת שנת הלימודים?
נכון

אשמח לדעת, אם בעלי מתחיל לעבוד כשכיר מחודש אוגוסט, האם נקבל גם דרגה זמנית? ואם זה יהיה 3 חודשים זה יהיה דרגה קבועה?
(במידה שתשפ"ו יהיה כמו שנה שעברה)

מישהו יודע אם יש סיבסוד לשנה הבאה לאברכים?

צריך הכנסות בגובה של 3200 החל מהחודש הראשון

השנה עשו בלגן לאברכים בגיל גיוס בינתים לא פרסמו לשנת תשפ"ו .
נקוה אי"ה לבשורות טובות

זה עומד במקום מאוד פשוט:
היועמשי"ת וחבר מרעיה העלו "נקודה למחשבה" על כך שצריך לבטל את הסבסוד לכל מי שבגיל גיוס,
משרד העבודה מתנגד למהלך,
השלב הבא עתירה לבג"ץ כמובן,
ועד שזה יקרה אין לדעת כלום.
היום זה פשוט הכל עובד ככה משרד ממשלתי רוצה לבצע מדיניות מסוימת, היועמשי"ת כמובן מתנגדת, ובג"ץ הכל יכול הוא מחליט מה יהיה פה במדינה [מישהו אמר פה שלטון העם...]

בקיצור אם יש אברך שהוא לא בגיל גיוס 32-33 (והאמת שגם עשה צבא), נוכל לקבל דרגה?

בקיצור אם יש אברך שהוא לא בגיל גיוס 32-33 (והאמת שגם עשה צבא), נוכל לקבל דרגה?
בפשטות כן,
לא היה על זה שום דיבור בינתיים,
אך לא מן הנמנע שזה יהיה השלבים הבאים בשנים הבאות,
דבר אחד ברור מאוד שלרשע שלהם ולשנאה שלהם, אפילו השמים הם לא הגבול

הם לא אמורים לקזז 30% מההכנסות, אתם בנספח 4 כשרושמים את ההכנסות רושמים אחרי ניכוי 30%
זה פלפול שלא שמענו עליו. אמנם לענין מס מנכים 30 אחוז מההכנסות **השנתיות**, אבל מאיפה הבאת שגם הכנסה חודשית צריך לנכות 30 אחוז? לכאורה הכנסה זה לפי הקבלות שאתה מוציא על הכנסותיך.

וכי עד הרפורמה גם כן היית מנכה את סך ההוצאות השנתיות (באופן יחסי לכל חודש) מכל הכנסה שאתה מדווח?!! בוודאי שלא!

כדאי שתבדוק שוב לפני שאתה מלחיץ את כולם

שלחתי בעדכונט תלושי שכר על חודשים 3 4 5 לשנה הנוכחית ואחר זמן החזירו לי שהסתיים הטיפול עם ההערה הבאה:
על האב לשלוח תלוש יוני 25 עם מינימום 3 חודשי עבודה רצופים ומלאים.
כלומר- הם רוצים גם את חודש 6.

למישהו יש מושג למה? והאם כשאני יביא את זה יעבירו אותי?

שלחתי בעדכונט תלושי שכר על חודשים 3 4 5 לשנה הנוכחית ואחר זמן החזירו לי שהסתיים הטיפול עם ההערה הבאה:
על האב לשלוח תלוש יוני 25 עם מינימום 3 חודשי עבודה רצופים ומלאים.
כלומר- הם רוצים גם את חודש 6.

למישהו יש מושג למה? והאם כשאני יביא את זה יעבירו אותי?
כנראה שמשהו בסנכרון שלהם לא התאים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה