דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

אפשר קישור ?אני לא מוצא
זה הקישור זה טרם נפתח

צריך שכר מינימום של 3,333 או גם שעות עבודה מינימליות ?
1758230083220.png

זה הקישור זה טרם נפתח
אז מה יוצא בפועל? משתמטים יוכלו לקבל הנחה על סמך שכירים או עצמאים - רק ידרשו תצהירים וכו'?

אברך מעל גיל גיוס מקבל סבסוד
כי זה נראה שאין שם בכלל אופציה של לימוד בכולל ולא רק לחייבי גיוס

מה עם כאלה שעדין לא קבלו פטור והם חיבי גיוס אבל עובדים או עם תלוש או עסק??????
מגיע להם דרגה?

כמו שנה שעברה פחות או יותר
מה זה אומר פחות או יותר? @זכויותינו

היה ויעלה חשד לאחר בדיקת הðתוðים כי אין בðתוðים שðמסרו כדי לבסס את תðאי הזכאות לתמיכה, רשאית המדיðה,
בין השאר, לבדוק את הסדרת מעמדו של ההורה אל מול הצבא, וזאת כראיה ðוספת ותומכת באשר לעמידה בתðאי
הזכאות.
מה זה אומר??

מה זה אומר פחות או יותר? @זכויותינו

היה ויעלה חשד לאחר בדיקת הðתוðים כי אין בðתוðים שðמסרו כדי לבסס את תðאי הזכאות לתמיכה, רשאית המדיðה,
בין השאר, לבדוק את הסדרת מעמדו של ההורה אל מול הצבא, וזאת כראיה ðוספת ותומכת באשר לעמידה בתðאי
הזכאות.
מה זה אומר??
בודק
לכאורה זה אומר שמי שיהיה להם חשוד כגון עסק חדש וכדומי הם יצטרכו ראיות נוספות
הם עצמם עדיין לא ברורים אמתין להודעות הרשמיות

זה הקישור זה טרם נפתח
ייפתח בעזרת השם ביום ראשון

בודק
לכאורה זה אומר שמי שיהיה להם חשוד כגון עסק חדש וכדומי הם יצטרכו ראיות נוספות
הם עצמם עדיין לא ברורים אמתין להודעות הרשמיות
מלחיץ!!!
אז אני מבין שהם יכולים להתבסס על סעיף זה ולראות מי שהוא אברך בעבר לבדוק אם הוא מחויב גיוס ולא לתת לו סבסוד ולעומת זאת מי שהוא לא חרדי לא לבדוק אותו ולתת לו את הסבסוד וזה בדיוק מה שהיומשי"ת לא רצתה להסתבך עם כל המשתמטים החילונים והערבים אבל לסבך את האברכים

אם הרווחתי 3,200 בספטמבר
ומאוקטובר ואילך אני ארויח 3,500
אני זכאי לדרגה?

נערך לאחרונה ב:
אשמח למידע לפני כשבועים וחצי העלתי את המסמכים הנדרשים כדי לעדכן דרגה וב"ה זה הסתדר אתמול שלחו לי מייל שלא נמצאה התאמה להורה 1 והבקשה נדחתה יש למשהו מושג מזה אומר??

אשמח למידע לפני כשבועים וחצי העלתי את המסמכים הנדרשים כדי לעדכן דרגה וב"ה זה הסתדר אתמול שלחו לי מייל שלא נמצאה התאמה להורה 1 והבקשה נדחתה יש למשהו מושג מזה אומר??
כנראה משהו חשוד להם תתקשרו ביום ראשון ואל תרדו מהקו עד שיסדרו את זה

דחוף לדעת האם אברך מעל גיל גיוס זכאי לסבסוד ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה