דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

הנהלת המעון מנסה לזרז אותכם להגיש אבל הם לא צודקים בזה תאריך האחרון להגשה היא בסוף נובמבר
בלת"ק
מה זה אומר תאריך אחרון?
יש מצב שאני מגיש בקשה ועל חלק מהחודשים לא אקבל סבסוד?
כי אני רוצה להגיש באמצע נובמבר
[אשתי צריכה ללדת ואני רוצה לעשות את זה אחרי הלידה, ואגב האם החישוב יסתמכו על 1-6 בלבד או גם על הנתונים של החודש האחרון שעבדה וכו']

אני הצלחתי
צריך 2-3 תוכנות לזה (אם צריך אני אעלה) וכן הפעלה מחדש של המחשב לפני כניסה לדף
קורא רב קו עובד מצויין לזה
עשיתי לפי מה שרשום כאן (הורדתי את התוכנות משירשור אחר בפרוג) ועובד מעולה. עשיתי הפעלה מחדש פעם אחת אחרי הפעלת התוכנות ופעם אחת מתי שהמערכת ביקשה....

בלת"ק
מה זה אומר תאריך אחרון?
[אשתי צריכה ללדת ואני רוצה לעשות את זה אחרי הלידה, ואגב האם החישוב יסתמכו על 1-6 בלבד או גם על הנתונים של החודש האחרון שעבדה וכו']
הכל הם יודעים. גם מה הדמי לידה הם רואים.
אז מה זה משנה מתי להגיש?

בלת"ק
מה זה אומר תאריך אחרון?
תאריך אחרון בשביל לקבל דרגה רטרו מתחילת שנה אחרת זה רק חודש אחורה
אם מגישים לפני שנת 2026 אז מסתכלים 1-6 2025 לאחר מכן מסתכלים על כל שנת 2026

עד מתי אפשר להגיש בשביל לקבל דרגה אחורה מתחילת שנה?

@זכויותינו מישהו נתקל בבעיה כשמגיע להגיש בקשה לדרגה במקרה הבא:
יש ילד במעון ויש ילדה בצהרון, ל2 הילדים אמורים להגיש בקשה דרך התמ"ת הבעיה שלצהרון עדיין לא פתחו את הרישום להנחה ומה שקורה כשמגיעים להגיש בקשה לדרגה עבור הילד שנמצא במעון המערכת נותנת שגיאה כי צריך להגיש עבור 2 הילדים ביחד אבל הבקשות של הצהרון עדיין לא נפתחו וזה גורם שגם לילד במעון לא יהיה דרגה,
האם מישהו נתקל בזה גם ויודע מה הפתרון?

מישהו נתקל בזה:
1759998688232.png

הגשנו בקשה לדרגה ביום הראשון שהיה אפשר עוד לפני 1 בצהרים ולא קיבלנו דרגה (אברך לא בגיל גיוס ומורה בחינוך העצמאי) מה לעשות???

הגשנו בקשה לדרגה ביום הראשון שהיה אפשר עוד לפני 1 בצהרים ולא קיבלנו דרגה (אברך לא בגיל גיוס ומורה בחינוך העצמאי) מה לעשות???
אתה לא היחיד, לי אמרו בטלפון לחכות ל30 ימי עסקים
תמיד טוב להתקשר לוודא שלא חסר מסמך, ולהדגיש שאתה לא בגיל גיוס ואם רוצים אתה יכול לשלוח ת.ז. [תאריך לידה]

אתה לא היחיד, לי אמרו בטלפון לחכות ל30 ימי עסקים
תמיד טוב להתקשר לוודא שלא חסר מסמך, ולהדגיש שאתה לא בגיל גיוס ואם רוצים אתה יכול לשלוח ת.ז. [תאריך לידה]
לי הם כתבו שסטטוס האבא בבירור מול הצבא, ולאחר מכם תתדעדכן הדרגה, אני מעל גיל הגיוס ויש לי פטור, האם אני צריך לשלוח להם איזה מסמך? או שהם מבררים את זה לבד

לי הם כתבו שסטטוס האבא בבירור מול הצבא, ולאחר מכם תתדעדכן הדרגה, אני מעל גיל הגיוס ויש לי פטור, האם אני צריך לשלוח להם איזה מסמך? או שהם מבררים את זה לבד
לא יודע אם מבררים לבד אבל גם אם כן יכול לקחת להם זמן לסנכרן את זה
מנסיון משנה שעברה מומלץ לך לצרף ת.ז. [תאריך לידה] אפשר גם פטור, ואז להתקשר שיראו שלא צריך ברור מול הצבא
ושיעבירו לחשב לאישור.

נ.ב.
זה אני יודע בברור שזה לא שכל אברך חייב בהכרח לעבור אישור דרך הצבא, מספיק שמוכח שהוא לא כלול בחוק...
כך בכל אופן שנה שעברה וכנראה גם השנה

@זכויותינו
קיבלתי אבטלה על עם כלביא והם מבקשים אישור ביטוח לאומי ובמידה והסתיים הזכאות לאבטלה לשלוח מסמכים רלוונטים לתעסוקתו.
מה הכוונה?
מבעלי הם בקשו לשלוח תלושים שלחתי חודש 6 והם מקשקשים שהוא התחיל לעבוד במאי.

הגשתי בקשה אבל לא צירפתי מסמכים וסימנתי שיקחו מידע מהביטוח הלאומי
אשמח אם מישהו יכול לעזור לי מה צריך להגיש בנוסף
אני עובדת כשכירה בלבד
בעלי אברך כולל עובד במשרה חלקית כשכיר ובנוסף גם עובד כעצמאי
מה אני צריכה לצרף
תודה על כל תגובה !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה