דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

מינימום 3,333₪ ומכאן תחשב איזה דרגה מגיע לך לפי גובה ההכנסות

לבעלי יש פטור
הוא מוגדר כלומד בכולל, אבל בנוסף החל לעבוד במאי 2025
חשבתי שיתבססו על 2 חודשי העבודה האלו ועל 4 חודשי לימוד בכולל ולפי זה יעשו ממוצע
אבל הם מבקשים ממני תלושים של 7-10 2025
למה?

בדרך כלל מחשבים בנפרד את שני בני הזוג
אבל בכל אופן שניכם צריכים להיות זכאים בהמשך ולא להפסיק לעבוד אחרי שמקבלים דרגה
ולוקחים את ההכנסות ממוצע שלה בששת חודשי 1-6 פלוס ממוצע של שלשת החודשים האחרונים שלי ולפי זה קובעים את רמת ההכנסות שלי? האם הבנתי נכון?

@זכויותינו
התחלנו להגיש את הבקשה
מנסים להבין האם יש סיכוי לדרגה

אני עצמאית (יש לי את הנספח הדורש חתום עי רואת חשבון)
ושכירה מחודש 9 (השנה)
ובעלי שכיר כבר שנה פלוס
בעצם בהגשת המסמכים אין לי תלושים שלי מהחודשים הנצרכים
וכמו הרבה מהציבור הוא גם עריק

מה הסיכויים?

האם ייצא למשהו לברר אלו טפסים לשלוח במידה ומבקשים סטטוס מול הצבא?
אשמח למענה, תודה!

אז אתם זכאים לדרגה
ממליץ לעדכן בעדכומט ספח ת.ז. [כך יראו את הגיל שלו]
ובמקביל להתקשר לתמת להודיע להם שיש להם טעות ולפי התבחינים אתם זכאים
האמת שטעיתי, עוד כמה ימים בעלי בן 28. הבנתי שהוא פספס בקצת...

אשמח לדעת אני שכירה ובעלי אברך ויש לו פטור במקביל בתחילת שנת 2025 התחיל לקבל תלוש מתחת לסכום המינימלי (באזור 3,000)
כתבו לי שאנחנו לא זכאים כי הבעל לא עם סכום מינימום
איך זה עובד מבחינת הספסוד, מי יודע?

שאלה
אני עצמאית, האם ניתן לשלוח דוח שנתי במקום נספח 4?
וכן
נכה שיש כבר אחוזי נכות קבועים אבל עכשיו הוא בתהליך להגדיל את האחוזים ולכן לא ניתן להפיק מסמך של אחוזי נכות מה ניתן לעשות?

@זכויותינו
התחלנו להגיש את הבקשה
מנסים להבין האם יש סיכוי לדרגה

אני עצמאית (יש לי את הנספח הדורש חתום עי רואת חשבון)
ושכירה מחודש 9 (השנה)
ובעלי שכיר כבר שנה פלוס
בעצם בהגשת המסמכים אין לי תלושים שלי מהחודשים הנצרכים
וכמו הרבה מהציבור הוא גם עריק

מה הסיכויים?
זכאית

שאלה
אני עצמאית, האם ניתן לשלוח דוח שנתי במקום נספח 4?
וכן
נכה שיש כבר אחוזי נכות קבועים אבל עכשיו הוא בתהליך להגדיל את האחוזים ולכן לא ניתן להפיק מסמך של אחוזי נכות מה ניתן לעשות?
נספח 4 בלבד

אשמח לדעת אני שכירה ובעלי אברך ויש לו פטור במקביל בתחילת שנת 2025 התחיל לקבל תלוש מתחת לסכום המינימלי (באזור 3,000)
הוא לומד בכולל?

מישהו יודע איזה טפסים צריך להגיש אחרי חזרה מחל"ד?
ואיפה אני מוצאת אותם?
תודה רבה

לגבי מי שקיבל הודעה שהוא צריך לסדר את מעמדו מול הצבא, לאחר שהגיש מסמכים שלכאורה מזכים אותו לדרגה - יש למישהו מידע בענין?

אני ובעלי עובדים, בעלי בנוסף גם עריק. (עוד כמה ימים בן 28)
שנה שעברה קבלנו דרגה והשנה משום מה כותבים לי שבינתיים קיבלתי דרגת 12, בגלל היותו של בעלי עריק.
יש מה לעשות בנידון, או לאן זה ממשיך מפה?
אשמח לתשובה.
@זכויותינו @#ג'וקר
תודה.

איזה מוזר, בדיוק אתמול התכתבתי איתם ושאלתי את השאלה הזו שאם אברך שעובד ומרוויח מתחת למינימום זכאי לדרגה והם ענו לי שכן-כלומר ממה שהבנתי ההגדרה אברך מבטלת את הצורך להרוויח מינמום כשכיר. תוכלי לבדוק איתם ולעדכן אותנו???

איזה מוזר, בדיוק אתמול התכתבתי איתם ושאלתי את השאלה הזו שאם אברך שעובד ומרוויח מתחת למינימום זכאי לדרגה והם ענו לי שכן-כלומר ממה שהבנתי ההגדרה אברך מבטלת את הצורך להרוויח מינמום כשכיר. תוכלי לבדוק איתם ולעדכן אותנו???
השאלה אם הוא חיב גיוס?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה