דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

שלום וברכה
אשמח לדעת אם פתחתי עסק חדש
בתחילת התשיעי
ועדיין אין מספיק הכנסות בחודש הראשון
האם אפשר לשלוח טופס ראשון של הכנסות בחודש 10 או 11
ואם כן עד מתי אפשר להגיש הוכחות של 3 חודשים ברציפות שמזכים בדרגה
תשלחו בחודש 11 עם סיכום של 3 חודשים
אבל ללא קשר תפתחו בקשה שלא תפספסו

מישהו יודע האם אפשר עדיין להירשם למעון יום??
אני לא מדבר על קבלת ספסוד אלא על הרישום הראשוני??

המזכירה של המעון שלנו אמרה שאפשר עד 1/11/25
ובאתר אני רואה שההרשמה הסתיימה

פליזזזזזזזז דחוףףף!!!
צריך להירשם אצל המנהלת מעון
ואחכ לסדר את כל עניני הסבסוד
בהצלחה:)

הגשתי בקשה כבר לפני שבועיים, בדקתי לפני כמה ימים וזה כתב לי שהמסמכים בבדיקה, עכשיו מופיע לי באתר כך:
1761550278092.png

@זכויותינו שכיר שמרוויח פחות מ3200, מוגדר גם כאברך וכגם כעצמאי
לא עדיף שיגיש את הבקשה על אברך? ככה זה יבטל לו את החובה להרוויח מינימום 3333

@זכויותינו שכיר שמרוויח פחות מ3200, מוגדר גם כאברך וכגם כעצמאי
לא עדיף שיגיש את הבקשה על אברך? ככה זה יבטל לו את החובה להרוויח מינימום 3333
זה לא משנה ממילא בודקים את שניהם ומומלץ להגיש כשכיר
ומקסימום יבקשו פטור

המקסימום של הכנסות הוא לפי הלוח דרגות - ככל שמרוויחים יותר מקבלים פחות...
שים לב שצריך מינימום הכנסה 3333 לחודש לכל אחד מבני הזוג
ובנוסף אם מדובר על אברך בגיל גיוס צריך לא להזכיר בכלל את הלימודים התורניים אלא רק עבודה
תודה אבל לא הבנת אני מתכוין לימודים אקדמיים מוכרים נראה לי שזה הכוונה של סעיף הורה עובד ולומד או שטעיתי ועיקר השאלה שלי האם יש מקסימום
כי אם כך מה התועלת של עובד ולומד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה