דרוש מידע הפסקת סבסוד המעונות

מישהו יודע באופן ודאי אם אברך חייב בגיוס יכול להוציא דרגה אם הוא יתחיל לעבוד ולקבל תלוש של 3400?
תודה לעונים

מגיבה על הבעיה ספציפית מול צה"ל וגם כללי להיכן אפשר לפנות.
תודה! כי זו בעיה שיש לי גם כן
תוכלי לומר בשתי מילים מה היתה התגובה שלהם? שלא באמת צריך מעמד מול צה"ל? פשוט היתה בעיה עם המסמכים? או משהו אחר

תודה! כי זו בעיה שיש לי גם כן
תוכלי לומר בשתי מילים מה היתה התגובה שלהם? שלא באמת צריך מעמד מול צה"ל? פשוט היתה בעיה עם המסמכים? או משהו אחר
הם כן טוענים שזה בעקבות המעמד מול צה"ל, אך כל אחד שעובד זכאי לסבסוד בלי קשר להיותו עריק.
אז פשוט אמרתי להם שהסתכלו על התלושים ושבעלי עובד, בדקו ואכן נתנו לי דרגה.(את התלושים שלחתי קודם, אך בגלל שראיתי שאין התייחסות התקשרתי.)

הם כן טוענים שזה בעקבות המעמד מול צה"ל, אך כל אחד שעובד זכאי לסבסוד בלי קשר להיותו עריק.
אז פשוט אמרתי להם שהסתכלו על התלושים ושבעלי עובד, בדקו ואכן נתנו לי דרגה.(את התלושים שלחתי קודם, אך בגלל שראיתי שאין התייחסות התקשרתי.)
ברוך השם!

מישהו יודע מה אומרת ההודעה הבאה?
שלחו לי מייל שעדכנו וזה מה שמופיע כשאני פותחת בירו דרגה
1762109045806.png

@זכויותינו
תודה על כל המענה העזרה
רציתי לדעת אם בעלי מחוייב גיוס ובחודש ה9 הוא התחיל עבודה חדשה והשתכר 3300 ברוטו וב10 הוא השתכר 3600 ברוטו , זאת אומרת שאם מסתכלים על שני החודשיים יחד הוא משתכר יותר מ3333 לחודש , או שמסתכלים על כל חודש בנפרד ?
תודה מראש

@זכויותינו
תודה על כל המענה העזרה
רציתי לדעת אם בעלי מחוייב גיוס ובחודש ה9 הוא התחיל עבודה חדשה והשתכר 3300 ברוטו וב10 הוא השתכר 3600 ברוטו , זאת אומרת שאם מסתכלים על שני החודשיים יחד הוא משתכר יותר מ3333 לחודש , או שמסתכלים על כל חודש בנפרד ?
תודה מראש
הם מסתכלים ממוצע לא כל חודש בנפרד

@זכויותינו
תודה על כל המענה העזרה
תודה מראש
ממוצע

אם אשרו לנו דרגה
ושלמו יותר בחודשיים שעברו
מתי מקבלים החזר?
כלומר מתי המטפלת מקבלת את ההפרש בשביל להחזיר?

עד מתי צריך לפתוח בקשה לסבסוד כדי לקבל מתחילת שנה?

מה הטעם שמבקשים תלוש אחרון לפני לידה אם הכל מסונכרן עם ביטוח לאומי?
ואם כן, אולי ניתן ל''עלות על הגל ולשלוח תלוש''

אני דברתי איתם היום, הייתי מספר 60+ בתור, ענו לי אחרי 9 דקות.
פתחתי את הבקשה מיד אחרי ר"ה והיא הייתה בסטאטוס נקלט- ממתין לטיפול.
שעתים אחרי שדברתי עם המוקד לברר מה קורה עם זה קבלתי מייל עם מסמכים שאני צריכה לצרף.

תתקשרו!!! כל מי שרוצה לזרז את הטיפול שלו בבקשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה