שיתוף הפסקת קפה ♥ עיצוב מגזין דיגיטלי לנשים - עבודה כיפית מהשבוע

• הוסף לסימניות
שתהיי בריאה רעיה,
אני באמצע אפס זמן
סתם פתחתי ת'מייל שלך כרגיל לקרוא על הסיפורים של סבא וסבתא חח
והסתקרנתי מה הקישור על המילים מגזין הפסקת קפה
(לא מכירה)

מרוב שזה מענין גנבת לי חצי שעה שלא תכננתי
מושלם
וכיף לקרוא
ואו תמיד אני שונאת לקרוא מגזינים כאלו שהכל פיצי או ענק או -- לא נח בקיצר
ופה מהבחינה הזו זה ממש מושלם
עזבי ת'עיצוב שאין מה לדבר.. כייפי ו- מרענן
(מי בחר לך את ה'מנטה' הזה? זה בול עלייך)

תודה על השיתוף
היה שווה!

• הוסף לסימניות
וואי איזה דבר!
שפה מדליקה
הכל כ״כ מושקע עד לפרטים הקטנים
(בהתעמלות, כאילו צרבת שם את הילדה בכל התנועות...אממאאא...)
והגריד כמו שציינו הח׳ברה מעלי נעים לעין, קריא, והרמוני במיוחד
אהבתי!

• הוסף לסימניות
וואי איזה דבר!
שפה מדליקה
הכל כ״כ מושקע עד לפרטים הקטנים
(בהתעמלות, כאילו צרבת שם את הילדה בכל התנועות...אממאאא...)
והגריד כמו שציינו הח׳ברה מעלי נעים לעין, קריא, והרמוני במיוחד
אהבתי!

תודה!

גילוי נאות: דיתי החמודה שלחה לי את התמונות של הילדה צרובות כבר!
אחחח, לקוחה כלבבי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה