בקשה הפעולות המוזרות שלכם. ג'וקים בלע"ז...😉

מצב
הנושא נעול.
אני מאמינה שב16(!) עמודים מישהו כבר כתב את זה אבל לצלצל בפעמון באוטובוס אפילו שאת רואה את ה'עצור' בלוח- שמישהו צלצל כבר...
לצלצל באוטובוס בעוד פעמונים שמא הראשון לא עבד, והנהג לא יפתח את הדלת....
(בד"כ באוטובוסים שלא מתעדכן העצור בלוח)

אני מאמינה שב16(!) עמודים מישהו כבר כתב את זה אבל לצלצל בפעמון באוטובוס אפילו שאת רואה את ה'עצור' בלוח- שמישהו צלצל כבר...
וואו בול!!!
וגם אחרי שלחצתי פעם אחת, לחוץ עוד לפחות פעמיים-שלוש רצוף, ליתר ביטחון...

בכל רב קו באוטובוס שמישהי מבקשת שאתקף לה, אני מציצה בתמונה... 🤭
בגלל זה שמתי את הכרטיס ביקור שלי על הרב קו שיהיה על הדרך פירסומת בעקבות אנשים כמוך...

נערך לאחרונה ב:
שהפלאפון שלי יהיה מוטען ב100 אחוז
כשממהרים ללחוץ על הכפתור במעלית כמה פעמים

בלת"ק
אחרי שאני מסיימת שיחה בטלפון ללחוץ כמה פעמים על המקש של סיום השיחה,
אצלי הפוך
אני בד"כ בונה על זה שהצד השני ינתק אז אני לא לוחצת בכלל
ולפעמים אני מגלה אחרי שעה שאני עדיין בשיחה איתם

זה קרה לי אחרי שפעם לא ניתקתי והצד השני שמע משהו שהוא לא היה אמור לשמוע, מאז אני בודקת כמה פעמים...
שימי לב שזה לא יקרה לך...

ה קרה לי אחרי שפעם לא ניתקתי והצד השני שמע משהו שהוא לא היה אמור לשמוע, מאז אני בודקת כמה פעמים...
שימי לב שזה לא יקרה לך...
אולי הוא לא שמע לכי תדעי
אולי בכלל הם לא שמו לב שזה בשיחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה