בקשה הפעולות המוזרות שלכם. ג'וקים בלע"ז...😉

מצב
הנושא נעול.
טוב, אולי זה
חלמתם פעם שהשיניים נופלות לכם ? ? ?
[אגב, זו מהחלומות החמורים בהלכה, ומתענים עליה גם בשבת]
בדרך כלל זה קורה כשסוגרים חזק את השיניים תוך כדי שינה, אז חולמים כאילו הם נופלות.
מניסיון.

☝️☝️
אין מצב שאני הולכת לישון לפני שאני עושה חשבון כמה זמן נשאר לי לישון עד שאני צריכה לקום...

לא הולכת לישון לפני שחשבנתי כמה שעות שינה אני הולכת לישון🫣

כנ"ל
ואם יש לי נדודי שינה אז אני כל הזמן מחשבנת כמה נשאר
עד שמגיעה שעה לפני שאני צריכה לקום,
כי זה כבר גורם לנדודי שינה...:sleep:
ואז בבוקר אני מחשבנת עוד כמה זמן אני חוזרת לישון...:LOL:

וגם כמה זמן ישנתי בסופו של דבר😉

להציץ בעינית כל פעם שעוברים ליד הדלת
וואלה, בדיוק שמתי לב שכל פעם שאני עובר ליד הבית שלך העינית נהיית שחורה או כחולה לא שמתי לב בדיוק...

* לא מסוגלת לכתוב הודעה בפרוג/במייל בלי לקרוא אותה קודם ולתקן מה שלא מרגיש לי
* כל הודעה שאני מכניסה בקו-חייבת להקשיב קודם לפני שאני שולחת
* כל שגיאת איות (עם פס אדום מתחת) חייבת לתקן או להוסיף למילון...

יש לי ג'וקים מוזררררים מאוד🤭
* כשאני אוכלת אוכל קטן בכמות גדולה (כמו שקדי מרק, עדשים וכאלו)
לספור את הכמות שאני אוכלת ומכניסה לפה רק בכמויות של 5
אוכלת רק בכפולות חמש : )
* כשאני הולכת אני עוברת רק בין המשבצות ולא דורכת על הפסים : )

@IMDR
מצווה וחובה לפרש כל חלום לטובה
במקורות (לא זוכרת איפה קראתי אבל זה כנראה ציטוט מגמרא)
אדם שחולם ...מה שכתבת... זה סימן לעשירות ולשפע מזון עד כדי שלא יצטרך שיניים.
חלמתי ג"א כאשר עברתי טיפולים רבים -
זה פשוט מה שחושב ביום חולם בלילה
תמיד טוב להתחזק אבל לא להלחץ
ההלכה פוסקת שיש להתענות על חלום כזה גם בשבת.
כמובן שאם זה מגיע אחרי טיפולי שיניים אין צורך להתענות.

בשולחן ערוך אורח חיים (סימן רפח סעיף ה), שם נאמר שחלום כזה עשוי להיות סימן לא טוב. עם זאת, משנה ברורה (ס"ק יח) מציין שאם היה כאב שיניים או מחשבה שקשורה בשיניים, אין לייחס לחלום חשיבות. בנוסף, ביאור הלכה שם מציין שמי שאין לו ילדים אינו צריך להחמיר ולהתענות על חלום כזה בשבת
ההלכה פוסקת שיש להתענות על חלום כזה גם בשבת.
כמובן שאם זה מגיע אחרי טיפולי שיניים אין צורך להתענות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה