בקשה הפעולות המוזרות שלכם. ג'וקים בלע"ז...😉

מצב
הנושא נעול.
יש פה קובץ עם מלאא ג'וקים
בעיקר ג'וקים של אמהות , אבל מתאים לכווווווולם !!!!
🤣🤣
צילום מסך 2025-03-05 220634.png
צילום מסך 2025-03-05 220602.png
צילום מסך 2025-03-05 220545.png

צילום מסך 2025-03-05 220552.png

כשאני נוסע באוטובוס והנהג פונה ימינה או שמאלה או שעושה עקיפות, אני מציץ לראות שהוא לא נכנס בטעות ברכב ממול כי הטמבון שלו מאוד אורך מקדימה...

מאמין שזה מלחיץ עוד הרבה אנשים..

לפני שאוכלים קורנפלקס / כריות
להטביע את הכל בחלב

לשמוע שיר שאני אוהבת 4679 פעמים
ללכת על המדרכה בלי לדרוך על הקווים
לכוון את העוצמה של הווליום למספר זוגי
ללחוץ על הידית אחרי שנעלתי את הדלת
לפתוח את המיקרוגל כשהוא עומד על 0:01
להוציא את הכרטיס אשראי מהכספומט באותו קצב שבו המכשיר התחיל להוציא אותו
להציץ מתחת למיטה בלילה כדי לבדוק שאין שם כלום (לא מבינה למה אני עושה את זה, אם יש שם מקק עדיף שאני לא אדע את זה וזהו)
לחשוב על תשובות שנונות לוויכוחים שהתווכחתי עם מישהו לפני שבועיים..

לחשוב על תשובות שנונות לוויכוחים שהתווכחתי עם מישהו לפני שבועיים..
😂😂😂😂😂😂
חשבתי שרק אני כזאת משוגעת שמשחזרת סצינות מלפני 10 שנים ומשנה את מה שעשיתי/אמרתי/חשבתי
בהתאם למה שהיה אמור לתת תוצאות יותר טובות...

גיליתי לאחרונה שיש את הג'וק הזה לעוד אנשים.
אבל כשאני הולכת ברחוב ויש סיבוב, אני עוברת לצד הפנימי שהדרך תהיה יותר קצרה.
זה לימד אותי אחי הגדול (לפני 30 שנה אולי) לעשות עם הרכב, לחתוך את הסיבוב בצורה כזו. הסיבוב פחות מורגש והחבר'ה מאחורה לא נופלים אחד על השני...

מאז, אצלי זה ג'וק רציני וחיובי אפשר לומר.
רק שאשתי לא אוהבת את הג'וקים האלה.. "למה לעבור נתיב כל פעם שיש עקומה.. "
לך תסביר שיש על זה אפילו אשכול בפרוג...😉

לעמוד בתור לקופה בסופר
וכשכמעט מגיע תורי להחליף את הקפואים ליותר קפואים

נערך לאחרונה ב:
לסיים לקרוא ספר ואז לחזור לקרוא את הדף הראשון ולראות איך הספר התחיל....
או סתם לקחת ספר מהארון, לפתוח אותו מהאמצע ולהתחיל לקרוא, ואחרי שגומרים- להתחיל מתחילה

להתחיל לרדת מדרגות ולסיים ברגל ימין
ממש הרבה ג'וקים ממה שכתבו כאן יש לי ועד עכשיו לא קראתי להם ג'וקים :sne:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה