הפעלה בצפון

• הוסף לסימניות
הי,

אחותי מארגנת ימי 3 ימי חופש בצפון לכל העובדות שלה והיא מחפשת באופן דחוף, הפעלות שנשים אוהבות כמו סדנאת צחוק, זומבה, אירובי, גרפולוגית וכו, אבל שתהיה מאזור הצפון , למישהי יש רעיונות,] פשוט להביא מישהי מאזור המרכז יוצא נורא יקר ולא משתלם.
אשמח מאד מאד לעזרה.......

• הוסף לסימניות
יש את התוכנית "יד על דופק" שהיא מדהימה ברמה לא נורמלית!!!!
אבל שמעתי שהיא גם יקרה..

• הוסף לסימניות
תודה , אפשר פירוט מה זו התוכנית הזו?

• הוסף לסימניות
דנה שוורצמן 052-7652452 077-3220886 מופיעה עם אמה שלה שעדיין לא כ"כ חזרה בתשובה עם קטעי הומור כל אחד מהכיוון שלו איך הם קבלו את החזרה בתשובה, [של דנה] מדהים. מדהים. אבל האמא מגיעה בלי כיסוי ראש לקחת בחשבון. יש לה עוד תוכניות גם בלי אמא שלה. לא ראיתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;771517:
דנה שוורצמן 052-7652452 077-3220886 מופיעה עם אמה שלה שעדיין לא כ"כ חזרה בתשובה עם קטעי הומור כל אחד מהכיוון שלו איך הם קבלו את החזרה בתשובה, [של דנה] מדהים. מדהים. אבל האמא מגיעה בלי כיסוי ראש לקחת בחשבון. יש לה עוד תוכניות גם בלי אמא שלה. לא ראיתי.

דנה מדהימה- גם בהרצאה "פשוטה"
רק תקחי בחשבון שהיא היום גרה בבניברק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מישהי;771516:
תודה , אפשר פירוט מה זו התוכנית הזו?

הפעלה מדהימה בליווי מצגת מיוחדת במינה,
ומכונה מיוחדת משהו כמו אקו-לב שמאבחנת את מידת הנינוחות של המחובר אליה.
משהו מדהים!!!
הפעלה מקורית, שלא רואים כל יום!!

• הוסף לסימניות
יש רעיונות ם לסגנון הפעלות ממש, ולא רק השתתפות פאסיבית? דברים קצת יותר משחררים?

• הוסף לסימניות
ההפעלה ב"יד על דופק"- אקטיבית מאוד!
מחברים את המשתתפות לאקו-לב, שואלים שאלות, ורואים על המסך מה קורה בתוכן פנימה...
זה מרתק, מצחיק, מפעים....
ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RMO;771527:
דנה מדהימה- גם בהרצאה "פשוטה"
רק תקחי בחשבון שהיא היום גרה בבניברק.

אני דברתי איתה לפני חצי שנה קצת יותר היא היתה גם היתה בצפת לא היה נשמע לי שהיא מתכננת העברה לבני ברק?
מתי זה קרה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;771806:
אני דברתי איתה לפני חצי שנה קצת יותר היא היתה גם היתה בצפת לא היה נשמע לי שהיא מתכננת העברה לבני ברק?
מתי זה קרה?

לא ממש מזמן, אבל זה אכן קרה. היא בבני ברק :)

• הוסף לסימניות
ממליצה לך לברר בסמינר באר מרים בחצור,
בסמינר בחיפה ובתיכון בצפת.
מטבע הדברים הם הכי מכירים כי הם גם מזמינים תכניות והפעלות. וכסמינרים לא גדולים מן הסתם הם מעדיפים לחסוך גם כן את עלות הנסיעה.

• הוסף לסימניות
יש לי אחת שעושה הרקדות מדהימות. (מנגנת) וגרה בחצור
אם תרצי אני אני אתן לך את המספר שלה.

• הוסף לסימניות
לחיה שפירא מחיפה יש תוכנית יפהפיה שעברה בהרבה סמינרים.
04-8626578

• הוסף לסימניות
סדנאות אומנות על חוף הים, בחורשה ועוד מענין אותך?

• הוסף לסימניות
אין לי תמונה של סדנת תיקים על חוף הים
את מוזמת להתקשר
מירלה כהן 0527631008

• הוסף לסימניות
יש אחת ברסלבית שגרה ביבניאל ועושה תוכנית של ריקוד ושירה, משהו מדהים!!!!
אנסה לברר לך את הטלפון שלה

• הוסף לסימניות
יש שתי נשים מחיפה שמפעילות תכנית חדשה, אין לי מושג מהי בדיוק (משהו בסגנון של סקצ'ים עם הפעלה):
0527-138-320 טובי
0527-110-970 פייגי.
לגבי התכנית של יצירתית- ממליצמה בחום, בתור מי שהשתתפה בתכנית שלה כבר מס' פעמים ונהנתה עד הגג...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;771517:
דנה שורצמן בקשה ממני להעביר הודעה זו:

שלום לכל הפרוגיות,
יתכן ומי מכן מחפשת אותי, {ואם לא אז אולי הגיע הזמן שתתחלנה לחפש אותי!}
הבעיה היא שהטלפון שלי אבד ואיתו המספר...
אי לכך ובהתאם לזאת:
052-732-88-00
להשתמע
דנה שורצמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה