הפעלות לקיטנות, חם... חם...

• הוסף לסימניות
תנו המלצות - על תכניות שהופעלו בבית ספריכן וגרמו להנאת הילדות. שימו לב: הקרנות לא באות בחשבון, לבית הספר אין אולם, יש קראונים וחצר גדולה שאינה מקורה..

( פעילות צריכה להיות מאוד מאוד מיוחדת כדי שנתאמץ להשיג אולם עבורה. )

אז קדימה, ממתין להמלצות אנ"ש! (א'-ז' מפוצל)

• הוסף לסימניות
יש לי פעילות יפהפיה אבל היא דורשת אולם. ו-היא שווה את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1013954:
יש לי פעילות יפהפיה אבל היא דורשת אולם. ו-היא שווה את זה.

איך אומרים בלשון פרוג?

פרטים באישי...:D

• הוסף לסימניות
יש לי פעילות מיוחדת שהופעלה גם בתנאים שכאלה. מאושרת ע"י הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים. בנוסף לתוכנית חדשה שנקראת האתגר.

• הוסף לסימניות
'טבע ורבע'

עושה הפעלות בטבע לקייטנות
חוויתיות ומלאות כיף
משהו מדהים, מענין ומלא אביב

לפי מה שזכור לי
כל מה שצריך
זה איזה חורשה, פארק דשא משהו כזה
אל היא מדריכת טיולים - מאמינה שתוכל לכוון אתכם גם בקשר לשטח הרצוי.

שרי - 052-7171-437

• הוסף לסימניות
מקפיצה

שמש חיי, את שומעת אותי?...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה