הפעלת אפליקציה במחשב

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הדרכה איך ומה עושים בשביל להפעיל אפליקציה במחשב (או קישור לאשכול רלוונטי).
ואם זה משתנה לפי סוג האפליקציה, אני צריך את האפליקציה הזו https://www.switch-bot.com/bot.

תודה

• הוסף לסימניות
אין לי שמץ של מושג בדברים האלו,
לפי הקישור הזה
האם זו אפליקציה לאנדרואיד?
לאחר התקנת בלוסטאק, איזו סוג אפליקציה אני צריך להוריד? יש שם ל-iPhone, iPad, Apple Watch

ושוב תודה

• הוסף לסימניות
תנסה למצוא מידע בגוגל, בכללי זה תוכנה להתקנה על המחשב שהיא מדמה סמארטפון אנדרואיד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי נתיב.
אני מבין שאני צריך דוקא את האחרון?
צריך לבדוק דרכם האם בכלל יש להם שחרור לתוכנה זו.
האחרון הוא למשתמשים ללא חסימה או רק חסימה חלקית כגון רימון וכ'.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני מנסה להתקין בלוסטאקס והוא אומר לי : הגישה נדחתה. על אף שהתקנתי כמנהל

• הוסף לסימניות
1584598216428.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

======= שימו לב!!! =======
הפוסט הזה לא מעודכן!!
ולא מכיל קישורי הורדה!!
הוא רק העתק של הפוסט באתר מתמחים טופ!!!

לפוסט המעודכן ולהורדת האפליקציה יש לגשת ל
פוסט המקורי.

אני לא לוקח אחריות על שימוש באפליקציה כלל!!
האפליקציה כרגע בבטא, ואני ממליץ לגבות את המכשיר לפני שימוש בה.

בגרסה החדשה צריך לשמור שינויים עם כפתור השמירה בצד ימין למטה, ואז להזין סיסמה.
האפליקציה החדשה מאפשרת הוספת חסימות חדשות בקוד המקור לתהליך קל ויעיל.

גרסת האנדרואיד הנתמכת היא מאנדרואיד 5.1, וכל חסימה תעבוד לפי גרסת האנדרואיד שלך.

אשמח אם תבדקו ותתנו משוב.

ייעוד האפליקציה: חסימת פונקציות מסוימות במכשירי אנדרואיד.

יכולות האפליקציה:(משתנה לפי גרסת האנדרואיד שבמכשירך)

• חסימת אפשרויות למפתחים
  • חסימת בלוטוס
  • חסימת התקנות ממקור לא ידוע (APK)
  • חסימת WIFI
  • חסימת אפשרות הוספת משתמשים
  • חסימת המצלמה
  • חסימת אפשרות צילום מסך
  • חסימת העברת קבצים דרך USB
  • חסימת המיקרופון
  • חסימת מיקום המכשיר (GPS)
  • חסימת אפשרות שיתוף קבצים דרך בלוטוס
  • חסימת גלישה סלולרית
  • חסימת אפשרות פתיחת נקודה חמה
  • חסימת חנות גוגל פליי
  • חסימת איפוס המכשיר
  • חסימת שיחות יוצאות
  • חסימת SMS
  • חסימת מצב בטוח
  • חסימת התקנת אפליקציות (מכל מקור)
  • חסימת הסרת משתמשים
  • חסימת שינוי חשבונות
  • חסימת הסרת פרופיל עבודה
  • חסימת החלפת משתמשים
  • חסימת שינוי תמונת פרופיל
  • חסימת הפעלת מצב טיסה
  • חסימת שינוי הגדרות סלולר
  • חסימת איפוס הגדרות רשת
  • חסימת שיתוף ב-NFC
  • חסימת גלישה בנדידה
  • חסימת הגדרת Private DNS
  • חסימת שינוי עוצמת שמע
  • חסימת שינוי טפט
  • השבתת שורת הסטטוס
  • חסימת מילוי אוטומטי
  • חסימת תצוגת התראות במסך כבוי
  • חסימת ניהול אפליקציות
  • חסימת הסרת התקנה של אפליקציות
  • חסימת מדיה חיצונית
  • השבתת מסך הנעילה
  • חסימת שינוי הגדרות מיקום
  • חסימת התקנת אישורי אבטחה
  • חסימת הדפסה
  • חסימת הגדרות שידור סלולרי
  • חסימת לכידת תוכן מסך
  • חסימת דיאלוג שגיאות מערכת
יכולות מיוחדות:

• חסימת אפליקציות לפי בחירה.אפשרות לחסום איזו אפליקציה שתירצו במכשיר! רציתם להחזיר את האפליקציה? פשוט תבטלו בשבילה את החסימה!
  • חסימת האינטרנט לגמרי.משתמש בVPN וירטואלי כדי לחסום את האינטרנט לגמרי.
  • עדכון אפליקציות קיימות ללא צורך בסיסמת החסימה.אפשרות לעדכון אפליקציות מותקנות באופן מאובטח, במכשירים בהם מופעלת ההגנה של התקנת אפליקציות, ללא צורך בסיסמה כלל.(דרך כפתור ההתקנה בצד שמאל למטה במסך הבית של האפליקציה)
  • חסימת שיחות לגמרי.חוסם את כל השיחות הנכנסות והיוצאות באמצעות האפליקציה של @מישהו12.מומלץ להפעיל עם חסימת שינויים באפליקציות, למניעת עקיפה עם עוד אפליקציה.
  • חסימת יצירת קוד למכשיר.חוסם את אפשרות ליצירת קוד למכשיר.
הורדה - יש לגשת לפוסט המקורי.

למי שרוצה זו הפקודה לADB.
קוד:
adb shell dpm set-device-owner com.secureguard.mdm/.SecureGuardDeviceAdminReceiver

(דורש אפשרויות למפתחים פתוח, וUSB Debugging פועל!)

יומן שינויים​

גרסה 0.3.6​

נוספו החסימות הבאים:

• חסימת שיחות לגמרי.
  • חסימת יצירת קוד למכשיר.תיקוני באגים:
  • תוקן באג פתיחת כל האפליקציות החסומות בעת הוספת חדשה.

גרסה 0.3.5​

נוספו החסימות הבאות לאפליקציה:

• חסימת הסרת משתמשים
  • חסימת שינוי חשבונות
  • חסימת הסרת פרופיל עבודה
  • חסימת החלפת משתמשים
  • חסימת שינוי תמונת פרופיל
  • חסימת הפעלת מצב טיסה
  • חסימת שינוי הגדרות סלולר
  • חסימת איפוס הגדרות רשת
  • חסימת שיתוף ב-NFC
  • חסימת גלישה בנדידה
  • חסימת הגדרת Private DNS
  • חסימת שינוי עוצמת שמע
  • חסימת שינוי טפט
  • השבתת שורת הסטטוס
  • חסימת מילוי אוטומטי
  • חסימת תצוגת התראות במסך כבוי
  • חסימת ניהול אפליקציות
  • חסימת הסרת התקנה של אפליקציות
  • חסימת מדיה חיצונית
  • השבתת מסך הנעילה
  • חסימת שינוי הגדרות מיקום
  • חסימת התקנת אישורי אבטחה
  • חסימת הדפסה
  • חסימת הגדרות שידור סלולרי
  • חסימת לכידת תוכן מסך
  • חסימת דיאלוג שגיאות מערכת

גרסה 0.3.4​

• תוקן באג האפליקציות חסומות לא מופיעות במסך "אפליקציות חסומות" אחת ולתמיד!

גרסה 0.3.3​

• נוספו שני חסימות חדשות (חסימת התקנת אפליקציות מכל מקור, חסימת SMS)

גרסה 0.3.2​

• תוקן באג קריסת האפליקציה בשמירת שינויים במכשירים בעלי גרסאות אנדרואיד נמוכות.
  • נוסף אפשרות להחזרת אפליקציות שנחסמו, ע"י שם חבילה.
מצאת באג? אשמח לשמוע עליו.

האפליקציה נוצרה באמצעות AI.
  • תודה
Reactions: מרדכי ברייר1 //
0 תגובות
יש ברשותי מכשיר גלקסי S21 ועליו מותקנת אפליקציה נוחה במיוחד של לוח שנה עברי - שעוברת איתי מטלפון לטלפון כבר מעל לעשור - ואני אוהבת אותה ורגילה אליה.
רכשתי מכשיר חדש, גלקסי S25 - והפעלתי את אפליקציית smart switch בכדי להעביר את כל התוכן והאפליקציות שלי מהמכשיר הישן למכשיר החדש - אך אפליקציית לוח השנה העברי האהובה עלי - לא עוברת...

הורדתי את החסימה האוטומטית של יישומים לא מוכרים - ללא הועיל.
הצלחתי למצוא ברשת את קובץ ההתקנה של האפליקציה (APK) - וחשבתי שבזה תסתיים הסאגה, אך לצערי כתוב לי במכשיר החדש שהאפליקציה לא הותקנה כי היא לא תואמת למכשיר...
חשבתי שאולי ניתן לעשות איזו התאמה לאפליקציה כדי שכן תעבוד על המכשיר החדש, אז לאחר התייעצות עם צ'ט GPT, הוא טוען שזו אפליקציה ישנה שנבנתה עבור מכשירי אנדרואיד ישנים ולא עודכנה לתמוך בגרסאות חדשות כמו אנדרואיד 15 שמותקנת במכשיר החדש - וכי ניתן לסדר את זה בקלות ע"י עדכון חתימה או אריזה מחדש של הקובץ ע"י העלאה של targetSdkVersion לערך של 34 - כך שהוא יפעל בגרסת האנדרואיד המתקדמת.
הבעיה היחידה היא שאין לי מושג איך עושים את זה...:confused:

מצרפת קישור לקובץ ההתקנה שמצאתי באתר המחשבים החרדי "מתמחים טופ".
https://mitmachim.top/topic/61768/בירור-קלוח-מתאים-לשיואמי-מקשים?_=1756376368787

אשמח אם מישהו יוכל לסייע או להכווין אותי מה לעשות.
0 תגובות
מה היא אפליקציית appsheet - אפשיט? ומה כל כך טוב בה?
אפליקציית מסד נתונים (בבעלות גוגל), שמתממשקת באופן מלא ודינמי עם גליונות גוגל שיטס (ולא רק), ומספקת כמעט כל דרישה שעולה בראשו של מפתח No-Cod. מאפשרת תכנות פשוט מצד אחד, ואפשרות לנוסחאות על כל רכיב ורכיב מצד שני.

מה לא טוב באיירטיבל ואוריגמי?
שתיהם אפליקציות עוצמתיות ומציונות, אבל...
באיירטיבל קשה לסנכרן באופן נורמלי בין גליונות (מי שמכיר יודע), וכן ישנה מוגבלות בתצוגות האינטרפייס למשתמשים, וגם המחיר לא מי יודע מה קורץ. ובעיקר, איירטיבל היא יותר מסד נתונים מאשר אפליקציה.
אוריגמי כבר מספקת גמישות ממש מצוינת, הן בקישור רשומות הן בתצוגות והן בהרשאות, רק ש.... המחיר.... והנוסחאות... למי יש כוח לבנות PHP? ולמי יש רצון לתחזק נוסחא שבשביל לשנות אותה צריך לשבת שעה מול בוט AI.

הבעיות האלו לא קיימות באפשיט, לגבי המחיר לדוגמא, אפשיט היא חינמית לגמרי אם אתם משתפים באפליקציה רק כמה חברים בודדים, ואם אתם מחליטים 'לפרוס' ולשתף עוד חברים המחיר הוא בסך הכל 5$ לחודש למשתמש (25% מאיירטיבל, 7% מאוריגמי).
ממשק העריכה של האפליקציה אטרקטיבי ונעים (עם אפשרות צפיה בכל רגע נתון איך תיראה התוכנה במובייל, בטאבלט, ובמחשב), קישור טבלאות נעשה בקלות ובמהירות, אוטומציות ובוטים מובנים, הגדרות המערכת מקיפות מאד, ותצוגת המשתמש היא אפליקציה לכל דבר ועניין.

אז כל מי שאוהב אקסל וגוגל שיטס, והשתוקק לאפליקציה שבה הוא יוכל להישאר במגרש שלו עם הטבלאות המוכרות, ובד בבד לאפשר למשתמשים להשתמש במערכות מדהימות שהוא בונה - זו הכתובת!

איך משתמשים ובונים אין צורך בעצות שלי, יש ברשת בשפע גם הדרכות וגם סרטונים.

רק לא לשכוח לשתף כאן טיפים מועילים....

הנה טיפ ראשון, למשתמשים באפשיט בשילוב עם מייק:
יש את השדה Spreadsheet formula, בו אפשר לרשום איזה נוסחא התא יכיל, נוסחת גוגל שיטס כמובן, ואז כל פעם שמוסיפים רשומה התא יכיל את הנוסחא המוגדרת מראש, (אגב אין צורך למלאות באפשיט את הנוסחא, אפשר לעשות אותה בגוגל שיטס, לגרור על כל העמודה, ואז ללחוץ על כפתור ה'צור מחדש' ואפשיט יקלוט מעצמו בצורה הטובה ביותר את הנוסחא.)
כל זה טוב כשמוסיפים רשומה דרך אפשיט, אז האפלקציה אכן מוסיפה את התא מוכן עם הנוסחא, אבל מה עושים כאשר מוסיפים רשומה עם מייק?
הפיתרון הוא פשוט, בתא הראשון בשורה שמים 'נוסחא גולשת' שמכילה הן את הכותרת והן נוסחא לכל העמודה, לדוגמא:
קוד:
=ARRAYFORMULA({"סוג תנועה";IF(A2:A > 0, "חיוב", "זיכוי")})
רק שימו לב, תמיד כשיש נוסחא אפשיט הופכת לבד את השדה לבלתי ניתן לעריכה, כעת צריך לזכור לעשות זאת לבד.

גילוי נאות: איני מקבל אחוזים משום גורם.... המאמר הזה נכתב נטו בשביל לשתף את עמיתיי האוטומטורים באפליקציה נפלאה.

בהצלחה ובהנאה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה