כללי הפעלת אקשן בפוטו שופ בעברית - דחוף

• הוסף לסימניות
אני חיבת לעשות כמה אקשנים, של: עלון, דיסק וספר.
בפוטושופ בעברית עד היום לא הצלחתי לעשות את זה
משהו בכל זאת מצא פתרון? אני לא מעונינת להתקין גרסה אנגית רק בשביל זה, זה לא שימושי לי בד"כ. אבל הפעם אני ממש חיבת.
יש מוצא?

• הוסף לסימניות
חושבני שחובה להתקין באנגלית כדי שהאקשן יעבוד.

• הוסף לסימניות
ישנה אפשרות קצת מסובכת שלא פועלת על כל האקשנים.
-להתחיל להריץ.
-כשמופיעה הודעת שגיאה. זה בד"כ כי באקשן כתוב layer 1 ובתוכנה שלך כתוב "שכבה 1" אז האקשן לא יודע לאן ללכת. אז תלחצי על ביטול. ותשני לו כל פעם את שם השכבה לשם באנגלית.
-להמשיך את האקשן.
ואז יהיו לך המון הודעות שגיאה ואת צריכה כל פעם להפסיק, לשנות שם לשכבה, ולחזור להריץ...

אפשרות יותר קלה, להשתמש בגרסה ניידת רק למטרת הפעלת אקשנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;543917:
אפשרות יותר קלה, להשתמש בגרסה ניידת רק למטרת הפעלת אקשנים.

מה זה גרסה נידת?
כולם מזהירים להתקין גרסאות שונות של תוכנות אדובי, זה גורם המון בעיות!
למשהו נסיון עם זה? לא אכפת לי להתקין באנגלית אפילו ל30 יום, השאלה אם זה לא ישבש את כל החבילה הקימת שהיא בעברית וכך נח לי לעבוד.

• הוסף לסימניות
בעיקרון- גירסא ניידת זה משהו לא חוקי. שלא דורש התקנה. זה כמין גירסא קלה של פוטושופ.
אבל אם יש לך את הגירסא המלאה ואת רק רוצה להפעיל איתה אקשנים יתכן שאין עם זה בעיה מבחינת חוקיות, אבל יתכן שיש. אין לי מושג.
בכ"א לי אין להביא לך. אולי לאי מי מפה יש קישור להורדה.

• הוסף לסימניות
יש למשהו מושג עד כמה זה בעיתי להתקין גרסאות שונות של תוכנות אדובי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;543953:
יש למשהו מושג עד כמה זה בעיתי להתקין גרסאות שונות של תוכנות אדובי?
גם אם יש בעיה בגירסאות שונות ביחד, אם תשתמשי בגירסה ניידת אין את הבעיה הזאת כי כל הרעיון בתוכנות ניידות שהם ללא התקנה.. כך שלא מותקן לך ביחד 2 גירסאות..
תעשי חיפוש בגוגל פוטושופ נייד תמצאי הרבה תוצאות.... (וזה אמור להיות ממש קל מבחינת משקל..)

• הוסף לסימניות
אני עם נתיב, וחיפוש בגוגל לא מניב לי תוצאות
אם למשהו יש אפשרות להיבא לינק להורדה של גרסה כזו, אודה לו מאד!
ואז אבקש פתיחה לאתר שם זה מופיע

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה