הפעלת יישום שאינו תואם ל - 32 bit - עלול להזיק למחשב?

• הוסף לסימניות
הפעלתי משחק שמישהי העלתהוכנראה שלא היה מתאים למחשב שלי - 30 ביט.
כשהפעלתי אותו - כל המחשב נהפך לתצוגה מוגדלת פיקסלית מזעזעת! וכשהצלחתי להשתחרר מזה, נותרה לי מזכרת - כל בחירה שאני עושה, שכבות בתוכנות, ואפילו בחירה של מלל כאן באתר - בצבע תכלת זורח...
1. מה בעצם קרה כאן? - אשמח אם מישהו יסביר לי.
2. האם יכול להיות שדבר כזה גורם לנזקים חמורים יותר למחשב?
3. הצלחתי לשנות בהגדרה בלוח הבקרה לצבע נורמלי יותר, אך כאן באתר כשאני בוחרת מלל - עדיין הצבע מזעזע. יש פיתרון לדבר???

תזכו למצוות!!
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
בעיקרון זה לא אמור להזיק כללף וכל ההגדלה שכתבתם, נהיה אוטומטית ע"י המשחק (דבר סטנדרטי ביותר).
לגבי הצבע- קצת מוזר.
אולי כדאי לעשות שיחזור מערכת.

• הוסף לסימניות
יש לי אפשרות לשחזר ללפני 3 ימים, שווה לעשות את זה?
וסתם שאלה על שחזור מערכת - זה לא מכביד/ מזיק למחשב כל פעם שעושים את זה?
מלחיץ אותי הענין...

• הוסף לסימניות
נסית להדליק את המחשב מחדש?

לגבי שיחזוק מערכת לפני שלש ימים,
עם התקנתה תוכנה אז הוא ימחק
אבל לגבי מסמכים הוא לא ימחוק

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי להפעיל מחדש... - עכשיו אחרי ששיניתי את ההגדרות צבע - הוא עדיין יוכל להחזיר לי את המצב לקדמותו??

• הוסף לסימניות
כן, הכל יחזור לקדמותו.
כמו"כ, זה לא מזיק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה