- הוסף לסימניות
מחפשת הפעלה עם מים (לא בבריכה) לצוות גננות אנרגטיות. מכירים משהו כזה?
משהו כמו מלחמת מים, רובי מים, קצף וכד'.
תודה רבה!!
תודה רבה!!
יש ווטר טאגמחפשת הפעלה עם מים (לא בבריכה) לצוות גננות אנרגטיות. מכירים משהו כזה?
תודה רבה!!
מה זה?יש ווטר טאג
נשמע מצויין!יכול להיות שעדיין יש בלטרון, עושים מלחמת מים, ויש אפודה שקולטת את המים ורואים כמה כל אחד ספג, ומי שנגמר לו המקום יוצא מהמשחק. ועושים כל מיני משחקים.
זה בלטרון. צריך לבוא לשם. אם אני לא טועה.מה זה?
נשמע מצויין!
אך אני מחפשת מעילה שתבוא אלינו עם אביזרים.
אשמח ממש לכיוון
תודה.
ארגנתי פעילות כזאת,מה זה?
נשמע מצויין!
אך אני מחפשת מעילה שתבוא אלינו עם אביזרים.
אשמח ממש לכיוון
תודה.
אם רלוונטי, יש את אסתי קליגר, מדהימה עם הפעלת מים ייחודית ממש!מחפשת הפעלה עם מים (לא בבריכה) לצוות גננות אנרגטיות. מכירים משהו כזה?
תודה רבה!!
הגרלת חנוכה שווה במיוחד – בעוד פחות משבועיים! 
איך משתתפים?
לחצי כאן כדי להירשם ולהתרשם
הגיבי כאן בפוסט ועני לי בכנות:
משפחה |
צוות |
כיתה |
בת מצווה |
יום הולדתהערה חשובה למורות ולמנהלות: הערכות שלנו מושלמות ליום גיבוש מורים/צוות בחנוכה! הירשמו ושאלו אותנו על מחיר מיוחד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: רבקי בינעט, דינה מילר, מלי :) ועוד 9 משתמשים12 //