דרוש מידע הפעלת תעודת זהות - דחוף מאד

• הוסף לסימניות
יש לביתי תעודת זהות שהונפקה בשנת 2023, היא עדין לא הפעילה אותה
איך למען ה' עושים זאת?
חייגנו ל*3450 - דורש SMS וב"ה אין לי..
חייבת דחוף מאד להפעיל אותה
משהו יכול להסביר מה התהליך?
מנסה לקבוע תור במייויזיט שתבוא לפקיד להפעיל - שוב דורש SMS
יש עמדות שניתן להפעיל? היכן בירולשים ומה בדיוק נדרש?

• הוסף לסימניות
הלואי זה היה כזה פשוט, הסתבכנו!
אפשר לינק בדיוק לאן?
זו תעודה שהונפקה לפני 2024
הם דורשים הזדהות באתר ממשלתי,
מנסה לרשום אותה, אבל אין לי שום דרך כי אין על שמה כרטיס אשראי ואין דרך לרושם אותה בהזדהות ממשלתית

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אז מה שאני עשיתי שלחתי מייל למשרד הפנים עם כל הפרטים מספר זהות והסיסמה וכו' שיפתחו
ולמחרת קיבלתי מייל שהופעל בהצלחה
והיו עוד שעשו את זה
info @piba.gov.il

• הוסף לסימניות
אכן, רק זה דורש קורא כרטיסים מיוחד שאליו ניתן להכניס את התעודת זהות הביומטרית, מנין לי?
סורי לא ידעתי
אם אני לא טועה אם הולכים לאחד הסניפים של משרד הפנים הם מפעילים במקום בקלות רבה

• הוסף לסימניות
אם יש לכם אפשרות כניסה לאיזור אישי ממשלתי, זה לוקח כמה שניות
אם לא, זה מסובך

• הוסף לסימניות
תנסו להגיע בטלפון לנציג אנושי
אנחנו הצלחנו להגיע לנציג והוא אמר שהתעודה מופעלת

• הוסף לסימניות
אשמח! בירושלים בשלומציון המלכה
מה התור הכי קרוב?
הוא לא נותן לי אופציה
גם כשאני עושה חיפוש בגוגל כדי להכנס לאתר הוא כותב שאין צורך בתור
כשאני בוחרת את הפעלת תעודת זהות ביומטרית הוא מעביר אותי לכניסה לאזור האישי להפעיל ללא תור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה