הפעלת 2 סוגי אנטי וירוס במחשב

• הוסף לסימניות
יש לי כרגע את נוד אך יש לי הרגשה שהוא לא עושה את העבודה, ואני רוצה לנסות להריץ את אוירה.
איך אני משביתה לרגע את נוד מבלי להסירו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כנגן המנגן;1184743:
נוד יותר טוב מאוירה, אא"כ הוא לא מעודכן.

דווקא כן מעודכן.

• הוסף לסימניות
אז אין עניין.
נוד הוא הטוב ביותר.
אם אתם חוששים ממשהו, הריצו את תוכנת "malwarebytes".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כנגן המנגן;1184779:
אז אין עניין.
נוד הוא הטוב ביותר.
אם אתם חוששים ממשהו, הריצו את תוכנת "malwarebytes".

מה זה?
ובכ"ז איך אני משביתה?

• הוסף לסימניות
לא להתקין 2 תוכנות אנטי וירוס, הם הורסים אחד את השני ומשביתים את המחשב כולו במלחמה שלהם...
אם יש לך את נוד הוא מספיק.

• הוסף לסימניות
גם אותי מעניין, איך משביתים את הנוד לכמה רגעים?
אני מדבר על האחרון - נוד7.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
להשבית לכמה רגעים זו לא הבעיה, לחיצה ימנית על הסמל שלו ליד השעון ולבחור באופציה שבתמונה.

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 11.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1184920:
לא להתקין 2 תוכנות אנטי וירוס, הם הורסים אחד את השני ומשביתים את המחשב כולו במלחמה שלהם...
אם יש לך את נוד הוא מספיק.
מסקנתי לענין נבעה מזה שהוכנסו כמה וכמה נגנים, וכשהיה לי את אוירה החינמי הוא הזדעק על כל נגן שהגיע מאי שם, ונוד יושב בשקט ולא אומר כלום.
וגם שתוך יום שלא הותקן כלום, המחשב נהיה איטי יותר והסמלים התהפכו.
ו... ליבי אומר לי שהוא לא מרגיש הכי טוב.

• הוסף לסימניות
אז עדיף להתקין את נוד שוב מאשר את אוירה...

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
אבל בתהליך התקנת נוד יש אפשרות לבחור באחד משלשה מצבים יש לבחור את האמצעי!!!!!!!!

ולאחר ההתקנה יש שינויים שצריך לעשות בהגדרות, אפשר ליצור איתי קשר בפרטי אם זה רלוונטי

• הוסף לסימניות
כולם צודקים שנוד הרבה יותר טוב מאווירה. אני בדקתי כמה נגנים ודיסקונקים שהתיקיות הפכו לקיצורי דרך ועוד בעיות, ואווירה הציג אותם כנקיים מווירוסים ונוד מצא 13 וירוסים, וניקה אותם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה