windows הפעל את WINDOWS מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
כבר הרבה זמן שיש לי בצד שמאל של המסך הערה להפעיל את ווינדוס, עשיתי עם ההערה הזו הסכם בלתי כתוב, היא מצטנעת בפינתה ולא מפריעה וגם אני לא מפריע לה.
חשבתי שזה יעבוד - אז חשבתי.
היום אני מגלה שזה מונע ממני לעשות כל מיני שינויים במחשב, לא מכיר את כל ההגבלות אבל אני מאמין ששינוי רקע למסך זה מהסנקציות הפחות חמורות.
בקיצור, מישהו יודע להסביר לי איך אני עושה את ההפעלה המתבקשת, כי כשניסיתי לעשות הפעלה הוא כתב לי ש -
1738063615195.png

תודה רבה

• הוסף לסימניות
כבר הרבה זמן שיש לי בצד שמאל של המסך הערה להפעיל את ווינדוס, עשיתי עם ההערה הזו הסכם בלתי כתוב, היא מצטנעת בפינתה ולא מפריעה וגם אני לא מפריע לה.
חשבתי שזה יעבוד - אז חשבתי.
היום אני מגלה שזה מונע ממני לעשות כל מיני שינויים במחשב, לא מכיר את כל ההגבלות אבל אני מאמין ששינוי רקע למסך זה מהסנקציות הפחות חמורות.
בקיצור, מישהו יודע להסביר לי איך אני עושה את ההפעלה המתבקשת, כי כשניסיתי לעשות הפעלה הוא כתב לי ש - צפה בקובץ המצורף 1883536
תודה רבה
זה אומר שהמערכת הותקנה פרוצה\רישוי שפג תוקפו.
אפשר לקנות רישוי, או להיעזר בקובץ הבא:
לשנות סיומת לCMD ולהריץ כמנהל

קבצים מצורפים

• KMS_VL_ALL_AIO.mp3
    KB 285.3
  • הוסף לסימניות
אני ינסה כשאהיה מול המחשב.
מה הקובץ הזה אמור לעשות ואיך מריצים כמנהל.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני אנסה כשאהיה מול המחשב.
מה הקובץ הזה אמור לעשות ואיך מריצים כמנהל.
אצלי היה צריך קודם לבטל את הגנת האנטי וירוס [ל-10 דקות].
כשאתה נמצא בעכבר על הקובץ, בלחצן הימני של העכבר מופיעה האפשרות 'הפעל כמנהל מערכת'.

• הוסף לסימניות
אתה יכול להעלות בבקשה כקובץ זיפ?
אני לא מצליח להוריד את זה כך...
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה