כללי הפעם אין לי מושג איך לתמחר...

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה ממש קשה לענות על שאלת תמחור אבל בכל זאת,
יש לי לקוח שמעוניין לסגור איתי חוזה כרגע לשנה. יש לו חנות (גדולה) מסוימת והוא רוצה שאני אכין לו את כל החומרים הגרפיים. בממוצע מדובר ב- 4 פרסומים בחודש (כולל עמידה בקשר עם המדיות לפרסום)
ובנוסף לזה עבודות לפי הצורך, פעם כרטיסי ביקור, פעם שוברי מתנה, ופעם שילוט.
הוא מעוניין לשלם לי משכורת חודשית ללא קשר להיקף העבודה. יש מצב גם לחודשים שיהיה בהם רק פרסום אחד וללא דברים נוספים...

בכמה הייתם מתמחרים לחודש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה להגיע איתו לחוזה מסודר עם פירוט של כל מה שהוא צריך כי זה מדי מעורפל. לדוגמה: שלושים פרסומים, חמש שלטים וכו'
מקסימום תוסיפו בחוזה סעיף שאומר שעד שלוש תוספות זה כלול עדיין במחיר כדי שהוא יהיה מרוצה.

• הוסף לסימניות
זהו שהוא רוצה חודשי ללא קשר להיקף העבודה. אני עובדת איתו כבר חצי שנה וראיתי את סדר הגודל של העבודה. פחות או יותר מה שכתבתי למעלה.
כמובן שאם פתאום הוא יחליט להפיק ספר של 100 עמודים זה לא כלול במחיר.
הלקוח מאוד גמיש והגון, שילם לי תמיד בזמן וגם אם פעם נתקעתי ולא סיימתי פרסום אמר לי אין בעיה, יחכה לשבוע הבא...
כך שאני לא רוצה להתחיל להתעקש איתו על חוזה

• הוסף לסימניות
ב״ה

הצעה שלי שתחליטו על מס׳ עבודות מוגבל בחודש, לדוג׳: 5 שלטים, 3 פליירים, 2 שמשוניות וכו׳. אם יצא שבאותו חודש הוא לא צריך לדוג׳: פליירים/ שהיה צריך רק אחד ובחוזה רשמתם 3 אז תמירי לו את זה לעבודה גרפית אחרת באותו סכום/שיוסיף את ההפרש, לדוג׳: כרטיס ביקור וכו׳...

• הוסף לסימניות
המחיר הוא X ש"ח לחודש תמורת עד Y שעות עבודה.
אומדים כמות שעות כפולה ממה שנראה לנו שיקח העבודה בחודש.

דוגמה:
אם נראה לך שהעבודה תיקח ממך 10 שעות חודשיות,
ושעת עבודה את מתמחרת ב־150 ש"ח,
אז לוקחים ממנו 3000 ש"ח לעד 20 שעות עבודה בחודש.
אם היה פחות שעות, את מרוויחה. אם היה יותר, הוא משלם Z ש"ח לכל שעה נוספת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1752087:
אם היה פחות שעות, את מרוויחה. אם היה יותר, הוא משלם Z ש"ח לכל שעה נוספת.

ז"א שבכל מקרה את מרויחה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חד וחלק;1752094:
ז"א שבכל מקרה את מרויחה...
ברור.
והלקוח מרוויח שיש לו איש מקצוע שהוא לא צריך לשלם לו משכורת חודשית,
אבל הגרפיקאי/ת שלו, ועושה לו את העבודות מתי שיבקש,
בשעות ההזויות שלקוחות כאלו מבקשות, בלי תלונות.

• הוסף לסימניות
ונתנו, 3000 ש"ח נשמע לך סביר לדבר כזה או יותר?
בהנחה שמקסימום עבודה בחודש זה 4 פרסומים + עיצוב כלשהוא נוסף
כולל זה שהוא מרגיש בנוח לתקן 10 פעמים ולא תמיד הוא סגור על עצמו מה הוא רוצה בפרסום- דבר שלפעמים יוצר לי עבודה כפולה... (וגם בהחלט יש חודשים שקטים יותר)

הוא דווקא מוכן לשלם לי בתלוש...
(וכמו שאמרת, הוא מרוויח את זה שהוא מתקשר אלי ב- 11:00 בלילה ואני לא בורחת ב- 13:00 מהמשרד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;1752333:
ונתנו, 3000 ש"ח נשמע לך סביר לדבר כזה או יותר?
בהנחה שמקסימום עבודה בחודש זה 4 פרסומים + עיצוב כלשהוא נוסף
כולל זה שהוא מרגיש בנוח לתקן 10 פעמים ולא תמיד הוא סגור על עצמו מה הוא רוצה בפרסום- דבר שלפעמים יוצר לי עבודה כפולה... (וגם בהחלט יש חודשים שקטים יותר)

הוא דווקא מוכן לשלם לי בתלוש...
(וכמו שאמרת, הוא מרוויח את זה שהוא מתקשר אלי ב- 11:00 בלילה ואני לא בורחת ב- 13:00 מהמשרד)
זה קצת, אבל אוכל להבין מי שרוצה לסגור עם לקוח כזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה