בקשה הפעם הפוך... מכירים מישהו שמחפש גנון מגיל שנה באזור הרב שך - הנביאים?

• הוסף לסימניות
רשמתי את הבת שלי לגנון ברחוב עמוס
(ליד יונה הנביא, חבקוק, הרב שך, רבי עקיבא וכו)
גננת מקסימה, גן מסודר עם ארוחת צהריים בשרית כל יום וצהרון (עד ארבע)
הבעיה היא שאנחנו עוברים דירה לאזור אחר לגמרי
ומכיוון שעכשיו כבר כמעט לא מתקשרים לברר על גנונים
הגננת טוענת, ובצדק, שאם אני מבטלת - לא יהיה לה כנראה מישהו אחר במקום.
אז השאלה שלי היא האם אתם מחפשים גנון כזה, או מכירים מישהו שמחפש?
הוא יבוא במקום הבת שלי, והיא תלך לגנון קרוב לחיים טובים ולשלום:)
יעזור לי מאד מאד!
תודה

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
ממש ממש דחוף לי, אחרת אני נתקעת עם גן רחוק מאד וזה ממש מבאס...

• הוסף לסימניות
אתם בטוחים שאתם באמת מחויבים לגננת? זו תקופה שהרבה מבטלים כי התקבלו למעון \ משפחתון
ותקופה שגם הרבה מחפשים (אילו שלא התקבלו - הטענה שלה לא ממש צודקת) אני בטוחה שאם היא תתאמץ ותפרסם היא יכולה למצוא מישהו..
ממש לא בטוח שהיא אמורה להפיל עליכם את החיפוש.. (חתמתם איתה חוזה בכלל?)
אולי יפה לעזור לה לחפש אבל לא נראה לי אמורים להתבאס שנה שלימה בשביל זה..
(אולי שאלה לרב אבל רק מביאה עוד צד..)

• הוסף לסימניות
מאד לא פייר לבטל עכשיו, אלא"כ התנית מראש ברישום שיכול להיות שתוציאי,
תחשבי על הגננת שמתחילה כבר לקנות ציוד לשנה הבאה, רובם מסודרים כבר בתקופה הזאת, את יכולה אולי לנסות למצוא לה מישהו במקום או לפרסם לה שהתפנה מקום.
ותחשבי, שאם זה היה קורה ההיפך, הגננת היתה מבטלת עכשיו את הרישום כי היא התקבלה לעבודה נחשקת..... איך היית מגיבה אז, גם הגננת לא חתמה איתכם עדיין על חוזה שהיא עובדת שנה הבאה.;)

• הוסף לסימניות
מאד לא פייר לבטל עכשיו, אלא"כ התנית מראש ברישום שיכול להיות שתוציאי,
תחשבי על הגננת שמתחילה כבר לקנות ציוד לשנה הבאה, רובם מסודרים כבר בתקופה הזאת, את יכולה אולי לנסות למצוא לה מישהו במקום או לפרסם לה שהתפנה מקום.
ותחשבי, שאם זה היה קורה ההיפך, הגננת היתה מבטלת עכשיו את הרישום כי היא התקבלה לעבודה נחשקת..... איך היית מגיבה אז, גם הגננת לא חתמה איתכם עדיין על חוזה שהיא עובדת שנה הבאה.;)
מסכימה שזה מעצבן
לא יודעת מבחינה הלכתית
בכל מקרה אני מנסה לחפש מישהו ואז הכל יהיה בסדר..

• הוסף לסימניות
מצטרפת גם התפנה מקום בגנון מצויון, בערך לגיל שנתיים או פחות, עד השעה רבע ל4, באזור המכבים אברבנאל בפרדס כץ, מי שמעונין שיפנה אלי, תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה