הפעם לא דיגיטלי.

• הוסף לסימניות
רציתי קצת לנוח מהמחשב.
קשקשתי בעפרונות שני צפרים.
צילום לא משהו- הסורק שלי נהרס((((
22.5.2018.jpg
21.5.2018-f.jpg

• הוסף לסימניות
וואו מגניב ממש

• הוסף לסימניות
ממש לטעמי.
העבודה שלך בעפרונות משמשת לי כהשראה רצינית.
תודה!

• הוסף לסימניות
מיוחד!!
אהבתי את הראשונה בעיקר.
איזה עפרונות אילו? מתעניינת
תודה

• הוסף לסימניות
מאוד יפה ומיוחד.
כשרון להראות הבעות פנים של חיות בכלל ושל ציפורים בפרט כשהציור ריאליסטי.
מקסים!

• הוסף לסימניות
מהמםםםםםםםםםםםםםם

• הוסף לסימניות
הציורים הידניים שלך פשוט עולמיים, מדויקים ומעוררי השראה.
הציפור הראשונה מהממת בצבעוניות שלה ועוצמתית עם המבט הנועז הזה.
מושלם קטן על זה
emoji_u1f44d.png

• הוסף לסימניות
חבל. פשוט חבל שבא איזה מישו אכזר והמציא את האיור הדיגיטלי. זאת אומנות כל כך דביקה, עצלנית וטיפשה ליד הריח והטעם הנועזים שיש לציור האמיתי על שלל סוגותיו. אני יודעת שתקפצו עכשיו, אבל מה אכפת לי, זאת האמת. אף אחד מאיתנו לא יישאר שווה נפש מול ריח של טרפנטין או חידודים של אקוורל, נכון? אונה לכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה