כללי הפעם תורי... לוגו לעצמי

• הוסף לסימניות
זה מגיע בסוף:)

התלבטתי על הצבע, וכמו תמיד בלוגו בלי לקוח, איך זה בכלל?
אשמח לכל חוות דעת...

לוגו למעצבת גרפית
ערכים: מקצועיות, חדשנות, הרבה השקעה ושירות
FNG-01.png

• הוסף לסימניות
לוגו מאוד מדויק ובהחלט חדשני. הצבעים בסקיצה השמאלית ומשקל הפונט מוסיפים לערכים האלו.
אני מצטרף לדעת @sara100, וחושב שהלוגו הגיאומטרי 'מדי' הזה בהחלט מתאים לאדריכלית יותר מאשר למעצבת גרפית. לדעתי הבעיה לא נעוצה ביכולות הביצוע או הרעיון, אלא בניתוח ובהגדרה שערכת לעצמך.

שימי לב שהערכים שבחרת (מקצועיות, חדשנות, הרבה השקעה ושירות) יכולים להתאים כמעט לכל עסק ומקצוע מאחר והם מאוד כלליים. נסי להתאים את ארבעת הערכים האלו לחשמלאי, שליח, מתכנת, מסעדה, פאנית, מעצבת פנים, מרפאת שיניים, קוסמטיקאית ו... אני חושב שהבנת את הרעיון.

ארבעת הפרמטרים לעיצוב לוגו טוב הם זכירות, בידול, רלוונטיות ויעילות.
מצאי דרך לשלב ערך מבדל ורלוונטי בלוגו, והוא יהיה הרבה יותר יעיל עבורך.

בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה גדולה לכל המגיבים!

הוספתי את הערך של יצירתיות.
ונשארתי עדיין עם הערכים הקודמים והלוגו הישן.

מה התכוונת חיים (ותודה שוב על התגובה) ב"ערך מבדל ורלוונטי" משהו אישי לי או משהו כללי לעיצוב הגרפי?

איך עכשיו?
לוגו NG-01.png

• הוסף לסימניות
הורוד תכלת - הצבעים יפים
אך לדעתי יותר מושך הסכול תכלת אבל אין כל כך הבדל.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
המיתוג יפה
נקודה שחסרה לי פה זה שם, שם הסטודיו או המעצבת
תכלס כשבנ"א רואה את הלוגו הוא לא יהיה זכיר כי אין פה שום שם קריא/קליט
רק סימבול ותואר אז לא יזכרו אותו ככלום
הצלחות

• הוסף לסימניות
מבחינה ביצועית - הלוגו עכשיו הרבה יותר טוב! כל הכבוד.

מה התכוונת חיים (ותודה שוב על התגובה) ב"ערך מבדל ורלוונטי" משהו אישי לי או משהו כללי לעיצוב הגרפי?
גם וגם:
בידול - אישי לך.
רלוונטי - כללי לעיצוב הגרפי.

ערך מבדל הוא ערך ייחודי לך משאר מתחרייך בענף. זה לא אומר שאת היחידה שמאופיינת בו, אבל זה כן אומר שבחרת לבסס את הסטודיו שלך על הערך הזה, ואותו מומלץ מאוד להציג בלוגו בצורה כזו או אחרת.
עניין הרלוונטיות היא לכלל הענף, כדי שלא יבואו לטעות שמדובר באדריכלית או בכל מקצוע אחר.
לא תמיד אפשר לדייק ולצמצם ב-100% את רלוונטיות הלוגו למקצוע הספציפי שלך, אך המטרה היא שהלוגו יהיה כמה שיותר קרוב ורלוונטי לתחום, במיוחד אם - כמו במקרה שלך - טועים בו בקלות לחשוב שמדובר במקצוע אחר (אדריכלית). כדי לחזק את ערך הרלוונטיות במקרה של חוסר בהירות, הוסיפי שם וסלוגן שיסגרו את הפינה הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה