כללי הפעמונים מצלצלים

• הוסף לסימניות
ביום חמישי האחרון נערך ערב הצדעה לארגון 'פעמונים' באולמי הדר דימול.
לקראת הערב הפקנו הזמנה, ספר סקירת הפעילות וברכות, שוקולד למזכרת וגלויית תרומה שהונחה על השולחנות.

אמנם זה כבר הודפס ויצא אך בכל זאת, אשמח לשמוע הערות :)

תודה.

הספר: (42 עמוד במקור, העליתי לכאן מס' דפים נבחרים)

קבצים מצורפים

• book-7.jpg
    KB 55.9 · צפיות: 13
  • book-9.jpg
    KB 59.2 · צפיות: 13
  • book-17.jpg
    KB 86.1 · צפיות: 16
  • book-18.jpg
    KB 73.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
ההזמנה:

ההזמנה נחתכה בשטאנץ מסביב לפעמון, וכללה צבעי כסף וזהב (צבע חמישי).

קבצים מצורפים

• hazmana.jpg
    KB 71.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נחמד, יש הערות אבל זה לא רלוונטי. בגדול יפה מאוד

• הוסף לסימניות
זה כן רלוונטי לעבודה הבאה..
אחרת לא הייתי מעלה את זה.

• הוסף לסימניות
אם זה רלוונטי, אז הנה כמה הערות.
הצבע והויזואל בדף הראשון לא כ"כ מתאים (חוץ אם לא הבנתי נכון מה הארגון הזה בדיוק).
חסר דיוק בכמה מקומות, והשפיצים (בתמונה המצורפת) הייתי מתקן.
חוצמזה, עבודה יפה מאוד.

קבצים מצורפים

• 012.jpg
    KB 65.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מקובל לעשות זיח (כניסה) בתחילת פיסקה.
4 זוגות מספריים? הקו של העבודה נקי ויפה, הקיוקוו מספיק ואולי זוג מספריים אחד בצד למי שעדין לא הבין שניתן לגזור את הטופס. אבל עוד 3 למה?
האמת שזה סתם ביקורת לא פיירית, העבודה בגדול נראת יפה אז מה משנה הדברים הקטנים?!

• הוסף לסימניות
הצבע והוויז'ואל מתאים מאד, אך באמת שכחתי לכתוב מה הארגון הזה עושה.

הארגון הזה מסייע למשפחות שבמצב כלכלי קשה, הסיוע מתבצע ע"י הצמדת מאמן כלכלי למשפחה אשר יושב ומלמד אותן להתנהל נכון כלכלית. הארגון לא מסייע למשפחות בכסף, (לפחות לא באופן מוצהר) כי אם משקם אותן. לפעמים ניתן למשפחה דחיפה ראשונה באמצעות סכום כסף מסויים שמוזרם אליהן, אך זו מתנה חד פעמית.

בכנס הזה השתתפו אנשים שיש להם כסף, ובעיקר הרבה כלכלנים בכירים מהשורה הראשונה, כמו מנכ"לי משרד האוצר ועוד..

לגבי הפינות, צודק ב-100%, ואפילו לא שמתי לב לזה. וזה בדיוק מה שהתכוונתי, מה שעיניים של מישהו אחר יכולים לעזור..

לכן חשובה לי הביקורת, כדי שבפעם הבאה אני אשים לב לפרטים הקטנים ביותר.

• הוסף לסימניות
תודה על ההסבר. כמובן שעכשיו אני חוזר בי במה שאמרתי מקודם.

• הוסף לסימניות
בגדול עבודה יפה
א. ברגע הראשון לא הבנתי את המסר של הכריכה רק לאחר ההסבר. אולי זאת בעית הסברה של האירגון, הם צריכים לציין באיזה מקום בלוגו מה בדיוק הנישה שלהם בחסד
ב. יש חוסר תיאום של עיצוב בין הכריכה לדפים הפנימיים, כלומר אם הם היו נפרדים לא הייתי מקשרת שזו אותה חוברת, אמור להיות איזה קו מחבר, לא?

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, הצבע הכחול מבחוץ קצת לא מתחבר עם הפנים אבל בכל זאת מאוד מאוד יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה