עזרה הפקדת כסף במכונה מחוץ לבנק

• הוסף לסימניות
מישהו נתקל פעם בטעות במכשירים?
פשוט שבוע שעבר הפקדתי סכום כסף
ולדעתי חסר 1000 שח וסיפרתי לפקידה בבנק
וחתמתי על הצהרה ועכשיו ברינקס טוענים שלא נכון,השאלה היא אם מישהו יודע מה אני יכולה לעשות?
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש לך מסך שאתה אמור לאשר בו את הסכום, שם הסכום היה נכון לדעתך? או שרק בפירוט תנועות ישנה טעות?

• הוסף לסימניות
אפשר להגיש תלונה,
ואז הם חייבים לבדוק במצלמות ובעוד אפשרויות שיש (בדיקת ספירת המזומן בסוף היום / בהטענת כסף חדש, ועוד).

אני פעם אחת יצא לי 20 ש"ח פחות
(הוצאתי 3000 והיה חסר שטר אחד של 20)
הבנתי שזו פרוצדורה שלימה וסחיבת זמן יקר בשבילי, וויתרתי על הכסף...

• הוסף לסימניות
אם אתם לקוחות טובים בבנק תגידו תלונה ובמקרה שלא תטופל תדברו עם מנהל הבנק לי בתור בחור עשו 3 משיכות בשווי כולל של למעלה מאלפיים שקל והגשתי תלונה וזה נסחב עד שנכנסתי למנהל הסניף ואמרתי לו שאני מחכה כבר חודש ואחרי יומיים זיכו אותי בחשבון
( פועלים רבי עקיבא ב"ב)

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו תבקשי מהם שיסתכלו במצלמות ויווכחו

• הוסף לסימניות
חייבים לעקוב.
פעם אחת הפקדתי 18,000 ש"ח וזה לא הופיע בכלל בחשבון
היות וזה חשבון של עסק גדול מאוד זה היה יכול להיעלם ורק בזכות עירנות ובדיקה שמתי לב לזה
אחרי בדיקה הם מחזירים את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה