עזרה הפקדת שיקים רואים באופן מידי ?

• הוסף לסימניות
אם הפקדתי שיק אחרי שעות פעילות הבנק - אני אמור מיד לראות אותו בחשבון ?
2. אם הפקדתי שיק והוא הופיעה לי על המסך ולחצתי על סיום והכרטיס יצא אבל כנראה לא חיכיתי שייצא הקבלה על ההפקדה והלכתי, האם השיק הופקד או שיכול להיות שהשיק יצא החוצה ?

• הוסף לסימניות
2. אם הפקדתי שיק והוא הופיעה לי על המסך ולחצתי על סיום והכרטיס יצא אבל כנראה לא חיכיתי שייצא הקבלה על ההפקדה והלכתי, האם השיק הופקד או שיכול להיות שהשיק יצא החוצה ?
בעיקרון אמורים לראות אותו בחשבון (כפעולה שעדיין לא הסתיימה -כי לוקח 3 ימים)

• הוסף לסימניות
ההפקדה לא תלויה בשעות הבנק ואתה אמור לראות בחשבון שהופקד
בנוגע לשאלה 2 השאלה אם סיימת את כל תהליך ההפקדה
תיכנס לאתר ותבדוק

• הוסף לסימניות
ההפקדה לא תלויה בשעות הבנק ואתה אמור לראות בחשבון שהופקד
בנוגע לשאלה 2 השאלה אם סיימת את כל תהליך ההפקדה
תיכנס לאתר ותבדוק
ואם אני לא רואה שורה כזו (השיק היה עם שם למוטב בלבד)?

• הוסף לסימניות
ואם אני לא רואה שורה כזו (השיק היה עם שם למוטב בלבד)?
תנסה לבדוק בתפריט של הצ'קים בפירוט של כל הצ'קים שהופקדו לא בתנועות בחשבון
יכול להיות שיש הבדל בבנקים, במזרחי ופאגי אני רואה מיד

• הוסף לסימניות
דיסקונט, פאגי, מזרחי ט. בוודאות רואים במיידי

• הוסף לסימניות
תנסה לבדוק בתפריט של הצ'קים בפירוט של כל הצ'קים שהופקדו לא בתנועות בחשבון
יכול להיות שיש הבדל בבנקים, במזרחי ופאגי אני רואה מיד
טוב אז כעת אני רואה את השיקים
פשוט הפקדתי אותו באזור 20 ל10 בלילה היום, ועד עכשיו (לא כולל) לא ראיתי אותם באתר, אז קצת התחלתי לחשוש שזה יצא החוצה

• הוסף לסימניות
לפועלים יש באג שלפעמים צ'קים נעלמים
זה קרה לי פעם ויש כאן שרשור על זה

• הוסף לסימניות
בלאומי לא רואים צ'קים שהופקדו במיידי
בשאר הבנקים כן רואים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה