הפקדת שקים לחשבון בבנק הפועלים

• הוסף לסימניות
צריך לקבוע תור?

איך עושים את זה ?

(נכנסתי לאתר לקביעת תור אך הפקדה לא הרשימה)

תוד

• הוסף לסימניות
בכספומט, מחוץ לכל סניף שלהם, עם כרטיס בנקאי.
מאוד פשוט.
לפעמים המכשיר 'מקיא' את הצ'ק, ניתן לנסות שוב או לעבור למכונה ליד.

• הוסף לסימניות
צריך לקבוע תור?

איך עושים את זה ?

(נכנסתי לאתר לקביעת תור אך הפקדה לא הרשימה)

תוד
לא צריך לקבוע תור ניתן להגיע לסניף ולקחת תור במקום לקופה (ניתן גם להפקיד באפליקציה)

• הוסף לסימניות
לא צריך לקבוע תור ניתן להגיע לסניף ולקחת תור במקום לקופה (ניתן גם להפקיד באפליקציה)
בהנחה שרוצים להפקיד דווקא דרך פקיד.
אגב, לבדוק שיש בסניף קופה! (בסניף ברבי עקיבא ב"ב - 655 הם הורידו את הקופות ומפנים למכונות בחוץ)

• הוסף לסימניות
סתם באופן כללי בנק הפועלים משתדל כמה שפחות שיהיה צורך בפקידים (ועל זה מתבסס הפרסומות של טפחות) ואת רוב הפעולות (חוץ מלקחת משכנתא...) אפשר לעשות בכספומט/בטלפון/באתר.
הרווח הגדול בזה שזה פעיל 24 שעות ביממה ואפשר להגיע להפקיד צ'קים גם אחרי סדר ג' (לנוהגים.)

• הוסף לסימניות
אני מפקידה עם הכרטיס כל הזזמן - אך נאלצתי להזמין חדש כי הישן אבד - ןלכן אני שואלת איך מפקידים בלי כרטיס????

• הוסף לסימניות
סתם באופן כללי בנק הפועלים משתדל כמה שפחות שיהיה צורך בפקידים
רק תיקון טעות "קטנה".
כל הבנקים (חוץ מאכן בנק מזרחי) מצמצמים מאד את פעילות הקופות ומעבירים הכל למכונות.
ולכן אני שואלת איך מפקידים בלי כרטיס????
כפי שכתבו לחפש סניף עם שירותי קופה, לא צריך תור מראש לקופה בשום בנק ע"פ הנחיות בנק ישראל.

• הוסף לסימניות
לא צריכים כרטיס וכל אחד יכול להפקיד לכל חשבון בבנק הפועלים בלי כרטיס ולא רק בעל החשבון
בפעולות בלי כרטיס
צריך רק שם ומספר תעודת זהות המפקיד ומספר סניף וחשבון של חשבון להפקדה
רק עצה טובה לרשום בגב השיק
מספר סניף וחשבון של החשבון להפקדה לפעמים נתקע הפעולה באמצע
ואז אם רשום על השיק הם מפקידים לבד אם לא צריכים לדבר עם הסניף

• הוסף לסימניות
ולכן אני שואלת איך מפקידים בלי כרטיס????
כמו שכתבו בעיקרון לא צריך כרטיס ולעשות ב - פעולות ללא כרטיס.
אם זה לא הולך אפשר לעשות את זה עם כל כרטיס של לקוח אחר בבנק, ובמסך ששואל להיכן להפקיד ללחוץ על "חשבון לקוח אחר בבנק"

• הוסף לסימניות
לא צריכים כרטיס וכל אחד יכול להפקיד לכל חשבון בבנק הפועלים בלי כרטיס ולא רק בעל החשבון
בפעולות בלי כרטיס
צריך רק שם ומספר תעודת זהות המפקיד ומספר סניף וחשבון של חשבון להפקדה
רק עצה טובה לרשום בגב השיק
מספר סניף וחשבון של החשבון להפקדה לפעמים נתקע הפעולה באמצע
ואז אם רשום על השיק הם מפקידים לבד אם לא צריכים לדבר עם הסניף
צריך לזה טלפון שמקבל sms ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לסיום

א"א להפקיד שק בבנקט בלי כרטיס
מזומנים - כן
סניף בירושלים עם "שירותי קופה" יש רק במרכז העיר מהצד השני שח הסניף בקינג ג'ורג' - מרחוב אליעש

• הוסף לסימניות
לסיום

א"א להפקיד שק בבנקט בלי כרטיס
מזומנים - כן
סניף בירושלים עם "שירותי קופה" יש רק במרכז העיר מהצד השני שח הסניף בקינג ג'ורג' - מרחוב אליעש
ממש שטיות
אני מפקיד כל הזמן שיקים בלי כרטיס
ולא צריך שום טלפון
ובכל הסניפים ובכל הכספומטים של בנק הפועלים
ומי שלא יודע שלא יכתוב
צריך רק מספר ת ז ושם של המפקיד ומספר חשבון וסניף של החשבון להפקדה

• הוסף לסימניות
בפועלים בטלפון אמרו לי שאפר להפקיד מזומן ללא כרטיס אך שקים לא

• הוסף לסימניות
בפועלים בטלפון אמרו לי שאפר להפקיד מזומן ללא כרטיס אך שקים לא
הטעות שלך היא שפנית למוקד "פועלים בטלפון"
הם פשוט לא מכירים את הנהלים, ניתקלתי בזה מלא פעמים עד שהפסקתי להתקשר אליהם!
המקרה הכי הזוי שהיה לי שהתקשרתי לשאול באיזה סניף באיזור מגורי אפשר להפקיד בחשבון דולרים, והם שלחו אותי לסניף מסויים שאחרי שחיכיתי שעה בתור התברר כי.... אין להם בכלל קופה! כן, גם 20 שקל אי אפשר להפקיד שם! כשניסיתי להתווכח אמר לי המנהל "אין לי אפי' כספת שאני יכול לשמור את זה שם"
הזוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה