שיתוף הפקה לאירוע אמהות

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול הזה
פנתה אלי שוב מנהלת רוזנטל הפקות שמפיקה אירועים ומנהלת את כל האירוע
לבקשת עיצוב לאירוע אמהות לכ-300 בוגרות של תמר ניסנבוים מייסדת השיטה

אני קיבלתי את הלוגו מוכן
והייתי צריכה לשלב אותו ברקע וצבעים שיהיה אישי, נעים, ולא תינוקי מידי
מה אתם אומרים? הצלחתי?!

רקע לבמה
הדמיה.jpg

קאפה
הדמיה קאפה.jpg

רולאפ
הדמיה רולאפ.png

תוכניה דו צדדי שהצד האחורי שלה הוא שרטוט המתחם
הדמיה תוכניה.jpg

• הוסף לסימניות
הצלחת בענק!!!!
אהבתי מאוד את מיקום הלוגו ברקע לבמה

הטורקיז קצת מפריע לי שאין לו איזה צבע משלים, הוא מידיי תופס לי תעין, הייתי אולי מנסה להפוך אותו לתכלת שישתלב יותר
אבל אולי זו רק בעיה שלי

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרקע.
מזמין ומפנק.
גם הטיפוגרפיה טובה - בתוכניה.
המשיכי להצליח, יעל.
טובי.

• הוסף לסימניות
יפהפה,
אבל הפונט לא 'תורני' מדי? הייתי מצפה בהפקה כזו לפונט 'נשי' יותר. יכולת להשתמש למשל בפונט של הלוגו (רגיל, לא בולד כמובן).

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הצלחת בענק!!!!
אהבתי מאוד את מיקום הלוגו ברקע לבמה

הטורקיז קצת מפריע לי שאין לו איזה צבע משלים, הוא מידיי תופס לי תעין, הייתי אולי מנסה להפוך אותו לתכלת שישתלב יותר
אבל אולי זו רק בעיה שלי

תודה.
באמת ששם הוא התמקם הכי טוב.
הלוגו והצבעים שלו לא אני עשיתי כך שלגבי הטורקיז
ניסיתי להשלים אותו עם הפונט של כותרת - שישתלב יפה.

אהבתי את הרקע.
מזמין ומפנק.
גם הטיפוגרפיה טובה - בתוכניה.
המשיכי להצליח, יעל.
טובי.

זו את?!
נעים להכיר :)
ספרי מה עומד מאחורי המיתוג שלך
מעניין אותי לשמוע.

יפהפה,
אבל הפונט לא 'תורני' מדי? הייתי מצפה בהפקה כזו לפונט 'נשי' יותר. יכולת להשתמש למשל בפונט של הלוגו (רגיל, לא בולד כמובן).

באמת רוב השימושים בו נעשו במקום תורני
אבל דווקא הדקורטיביות שלו הרגישה לי נשית קלאסית
מעניין לשמוע אם יש עוד שחשובים כמוך או כמוני

מיוחד ממש,
הצלחת מצוין:)

תודה לך.
מעפולה, אולי אנחנו מכירות?

• הוסף לסימניות
יפה מאד, לדעתי הפונט מסתדר לא רע אפילו אם הוא מעט תורני.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה