הפקרות בלתי חסומה...

• הוסף לסימניות
התקשרתי לספק האינטרנט שלי כדי לקבל הדרכה מסוימת. הנציג שדיבר איתי, מעבר לזה שדיבר באריכות ופטפט כאילו הוא מכיר אותי מהגן, לא נתן לי את השירות מיד אלא התפזר איתי בפטפוטי מסלולים וכד', וגם תוך כדי שניסיתי לבדוק חסימת אתר מסוים, אמר לי משהו שגילה לי שהוא רואה את המסך שלי. כלומר, יש לו גישה. בלי רשותי. בשיחה פשוטה עם מביני עניין הבנתי שמדובר בעברה פלילית. האם יש על מה להתלונן? כמה זמן לוקח להתחבר לספק אחר? ובעיקר- האם הוא יכול גם להציץ וגם לשתול לי דברים במחשב או שיכול לראות רק את המסך? :eek::confused::eek:

• הוסף לסימניות
מישו?

• הוסף לסימניות
אם נתת לו אפשרות השתלטות מרחוק אז ברור שהוא יכול לראו דברים על המחשב שלך.
עכשיו רימון הציעו לי להתקין עדכון לאתרים מאובטחים, והם הדגישו שהם שומרים על סודיות. מה זה אומר? שהם יכולים לראות לאיפה אני גולשת. לי אישית לא אכפת שאיזה נציג של רימון ידע שאני גולשת בפרוג.. השאלה אם הוא יכול גם לראות את המיילים שאני מקבלת.

• הוסף לסימניות
לא נתתי שום רשות לאף אחד.!!
זאת הבעיה, שפתאום הוא אומר לי משהו שנמצא בדף הבית שלי, ומצד נושא השיחה הייתי יכולה להגיד לו בעצמי!! זה מה שהפריע לי!! השאלה אם זה מעמיד את כל האמינות בספק. חדרו לפרטיות שלי וראו מה שיש לי על המסך. מה זה אומר לגבי כל השאר? אולי גם עכשיו הוא רואה את זה?
דיברתי עם מישהו שגולש דרך נטוויז'ן והוא סיפר לי שבשלב מסוים הציע לנציג שלו השתלטות כדי שיעשה בעצמו ויחסוך זמן, והוא אמר לו שהוא קודם צריך לחתום על אישור בכתב ולבקש אישור מההנהלה ו... אז איך בכזו קלות עשו לי ככה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;960656:
אם נתת לו אפשרות השתלטות מרחוק אז ברור שהוא יכול לראו דברים על המחשב שלך.
עכשיו רימון הציעו לי להתקין עדכון לאתרים מאובטחים, והם הדגישו שהם שומרים על סודיות. מה זה אומר? שהם יכולים לראות לאיפה אני גולשת. לי אישית לא אכפת שאיזה נציג של רימון ידע שאני גולשת בפרוג.. השאלה אם הוא יכול גם לראות את המיילים שאני מקבלת.
לאן את גולשת כל ספק יכול לדעת ובעצם כל אחד שמתחבר עם סניפר לרשת שלך יכול לדעת .
לגבי מיילים יש הצפנה ולכן לא ניתן לראות את המיילים אלא אם כן התקנת את התוסף של רימון שכל מה שהוא עושה הוא מאפשר להם לקרוא גם את המיילים שלך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;960665:
לגבי מיילים יש הצפנה ולכן לא ניתן לראות את המיילים אלא אם כן התקנת את התוסף של רימון שכל מה שהוא עושה הוא מאפשר להם לקרוא גם את המיילים שלך
???

• הוסף לסימניות
של האבטחה?

• הוסף לסימניות
אז בעצם כל נציג קצת סקרן יכול לחטט לי בחיים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;960680:
אז בעצם כל נציג קצת סקרן יכול לחטט לי בחיים...
הבנת מעולה.
זאת הבעיה עם רימון שהם מורידים את התקשורת המוצפנת, לרוב אם את מתקשרת עם האתר בצורה מוצפנת אף אחד מלבדך לא יכול לראות את הטקסט.
לא חושב שמעניין את הנציג שירות או סתם מישהו ברימון מה המיילים שאת מקבלת, אבל כן הידיעה הזו לא עושה הרגשה הכי טובה בעולם.

תמיד תמיד אפשר לחתום את ההודעות מייל שלך עם GPG ואז התוכן יהיה מוצפן ולא רק התקשורת, השאלה אם רימון לא יחסמו מידע כזה.

• הוסף לסימניות
באיזה ספק מדובר?
שנדע להיזהר...

• הוסף לסימניות
עד כדי כך חשוב להם לראות את התוכן?

• הוסף לסימניות
לא חושב שנציג שרות ייסתכן בדבר כזה.
מן הסתם זה חלק מהסכם השרות שלכם עם הספק איפשהו בין הסעיפים שלא קוראים לפני שחותמים, שבמקרה של תמיכה בלה בלה בלה רשאי הנציג בלה בלה בלה, תוך כדי התחייבות לשמירה על פרטיות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;960822:
לא חושב שנציג שרות ייסתכן בדבר כזה.
מן הסתם זה חלק מהסכם השרות שלכם עם הספק איפשהו בין הסעיפים שלא קוראים לפני שחותמים, שבמקרה של תמיכה בלה בלה בלה רשאי הנציג בלה בלה בלה, תוך כדי התחייבות לשמירה על פרטיות...
העניין הוא שאתה סומך עליהם ואנו לא.

• הוסף לסימניות
ובמיוחד שלא חתמתי על שום בלה בלה. כלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;960857:
ובמיוחד שלא חתמתי על שום בלה בלה. כלל.

גם אצלי ראיתי שהנציג התחבר למחשב שלי בTEAMVIEWER מיד כשהקראתי את שם המשתמש ואמר שלא צריך סיסמה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;961077:
גם אצלי ראיתי שהנציג התחבר למחשב שלי בTEAMVIEWER מיד כשהקראתי את שם המשתמש ואמר שלא צריך סיסמה...

איך יתכן?
:confused::confused:

• הוסף לסימניות
ייתכן, רק שאסור בלי הרשאה.

• הוסף לסימניות
1. זה נשמע מאוד מוזר. נראה לי שחסרים לנו קצת פרטים. איך אתה יודע מה הוא רואה ? מה בדיוק הוא אמר לך ?
2. מהיכרות שלי עם המערכות של כל המפעילות הגדולות , אין לשום נציג גישה לשום דבר, וגם כדי להגיע לרישומי IP זה שבעת מדורי גהינום אם בכלל. המצב בכלל לא פרוץ.
3. בקשר להוא עם ה TEAMVIEWER זה כנראה כי כשהתקינו את ה TEAM קבעו לו סיסמה מראש. זה נורא פשוט לעשות את זה.
4. יש טעות נפוצה (זה קצת באשמתם שהם לא מסבירים,אבל ממילא רוב האנשים לא יבינו) בנושא ההרשאות שרימון מבקשים שתוסיפו בשביל אתרים מאובטחים.
לא הכוונה שיש להם את מפתחות ההצפנה של ה SSL , זה לא אפשרי כי זה חתום משני הצדדים. אלא זה רק לצורך שהשרת שלהם יוכל לחתום על החבילות שהם הגיעו מהיכן שהם אמורות היו הגיע אפילו שהם בדר עברו עוד משהוא .
אני אתן משל. ראובן מחכה לחבילה משמעון . מאוד חשוב לו לדעת שבאת המוסר זה שמעון כי המידע חייב להיות מדוייק. לכן הוא סיכם שתהיה על החבילה חותמת של שמעון. ואם היא שבורה סימן שמשהוא התעסק עם החבילה ואז אולי גם המידע בפנים לא מדויק.
בסוף ראובן מקבל את החבילה עם חתימת שמעון שבורה , אבל מעליה חתימה של המכס או רשות אחרת שהוא סומך עליה. אז הוא יודע שמי שפתח וידא לפניו ששמעון הוא זה שמסר את החבילה אחרת לא היה חותם את שמו.
זה בערך הרעיון. אין לזה שום קשר לפתיחת ההצפנה עצמה.מקווה שהסברתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;965386:
.
3. בקשר להוא עם ה TEAMVIEWER זה כנראה כי כשהתקינו את ה TEAM קבעו לו סיסמה מראש. זה נורא פשוט לעשות את זה.

תודה.
מדבריך הבנתי שהנציג התקין בעבר את ה TEAM וקבע לו סיסמא [קבועה לכל הלקוחות או שמורה עם בכרטיס הלקוח] וכך אוטומטית הוא יכול להתחבר ללקוח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה