תנו לי ביקורת הפקת אופנה DOLLS BOUTIQE

• הוסף לסימניות
אמאלה!
והרכב מהמם אין דברים כאלה

• הוסף לסימניות
וואו זה מהמהם!!!!!
איפה החנות הזו נמצאת בהעולם

• הוסף לסימניות
תודה לכולן!!
התגובות שלכן עושות לי טוב:)

אני עדיין מקבלת כמויות של מיילים לא הגיוניות
שימו לב העלו כאן קישור להורדה

וואו זה מהמהם!!!!!
איפה החנות הזו נמצאת בהעולם

זו מכירת בוטיק לבגדי ילדות בסטייל אירופאי
הטלפון שלהם- 052-7148192

• הוסף לסימניות
שלמות

• הוסף לסימניות
איזה מטורפת אתת
גם העריכה וגם התמונות מהממותת
והאחורנה וואוו יפה בטירוףף

• הוסף לסימניות
התמונות נדירות אחת אחת!!!! :)

המילים נעתקות למול היופי של התמונות: הסטיילינג, הזוויות שמוציאות את המיטב וכמובן שהבנות יפיפיות.

כיף כל כך להסתכל על סטים שכאלו!!!

ויש לי הערה:
רק לי זה צורם ומפריע שנכנס לעולם החרדי ה"מודה" של המרפק והברך הגלויים???
ותמונה מס' 4 מה קורה כאן? לאן הגענו????
לא קשור אילך רותי קשור למצולמות לחברה
לא נורמלי עד איפה הגענו מה זה
להראות לבנות 10 את המרפך והברכיים לא הגיוני איפה הרבנים בעניין איך מעזים למכור בגדים כאלה לחרדים

• הוסף לסימניות
וואוווו
פשוט לא רציתי שיגמר!!
לאנורמליתת
זה מטורףף
סטייל מטורףףףףף
אפשר את הקליפ למייל?
oriyaomer5 :p gmail.com

• הוסף לסימניות
רותי טירוף של צילום
הצלחת לתת הרגשה של קולקציה עדכנית וחדשנית עם שילוב עתיק...
והסרטון מהמם.. למה לא שמו לך קרדיט בסרטון? הם כותבים צילום ועריכה, הם בטח מתכוונים לצילום וידיאו אבל היה ראוי שיכניסו גם את השם שלך.. לא?

• הוסף לסימניות
צילום מושלם!
רק מתחילה לדמיין את ההשקעה שמאחורי הצילום..... מעריכה.

• הוסף לסימניות
רמה בינלאומית

ממש ממש מדהים.
כל פרט, התאורה, עריכת הצבעים... אופנה זה לא התחום שלי אבל אפילו אני התלהבתי מהבגדים ( סטייל)

• הוסף לסימניות
איזו הפקה מטורפת

כל תמונה שווה אשכול נפרד !

אלופה

• הוסף לסימניות
וואו מושלם!!!!

• הוסף לסימניות
ואוו תודה רבה לכן על כל התגובות!!
לא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות..

תודה מעריכה כאן כל תגובה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה