התייעצות הפקת תוכנית לבת מצווה

• הוסף לסימניות
אני מנסה לבדוק האם שווה לי להפיק תוכנית אומנותית מושקעת לבת מצווה לביתי בנושא "כל השביעין חביבין- 7 מספר יהודי!" (מכיוון שהשם שלה אלישבע ונולדה בשביעי של פסח), השאלה האם לדעתכם אצליח להשכיר בקלות את התוכנית אח"כ?
(למי שהשם שלה אלישבע/בתשבע, או השביעית במשפחה וכו')
מדובר בהפקת תוכנית יפה לא סתם מצגת משעממת עם חידות וכו'... העלויות יכולות להיות כמה אלפים... השאלה אם יהיה לזה ביקוש אח"כ ?
אשמח לתגובות!!

• הוסף לסימניות
אני מנסה לבדוק האם שווה לי להפיק תוכנית אומנותית מושקעת לבת מצווה לביתי בנושא "כל השביעין חביבין- 7 מספר יהודי!" (מכיוון שהשם שלה אלישבע ונולדה בשביעי של פסח), השאלה האם לדעתכם אצליח להשכיר בקלות את התוכנית אח"כ?
מדובר בהפקת תוכנית יפה לא סתם מצגת משעממת עם חידות וכו'... העלויות יכולות להיות כמה אלפים... השאלה אם יהיה לזה ביקוש אח"כ ?
אשמח לתגובות!!
אשמח לתגובות נוספות, מתלבטת עד כמה להשקיע בזה...
אולי יש לך בת בשם אלישבע/בתשבע שחוגגת בת מצווה בחצי שנה הקרובה...?

• הוסף לסימניות
אשמח גם למפיקת אירועים להפקת בת מצווה
משהו בסטייל (בת ראשונה ונכדה ראשונה......)
ושלא תפציץ במחירים..
ואם למישהי יש רעיון בעצמה...... אשמח:)
לבת קוראים נעמה אשמח למשהו בסגנון של השם..... (אם יש......)

אשמח לתגובות.......
תודה מראש:)

• הוסף לסימניות
אשמח לתגובות!!
אשמח לקבל פרטים על התוכנית לילדה בשם אלישבע

• הוסף לסימניות
התכנית מוגבלת לבנות ששמן אלישבע / בת שבע בלבד.
מתוך כלל נושאות שם זה
מן הסתם לחלק יש תכניות אחרות
חלק לא תשקענה
וחלק - סיבות נוספות...
אם את רוצה לבנות תכנית ולהשקיע ולהסתמך על השכרת התכנית בהמשך,
עצתי לך לא לבנות על זה.

• הוסף לסימניות
התכנית מוגבלת לבנות ששמן אלישבע / בת שבע בלבד.
מתוך כלל נושאות שם זה
מן הסתם לחלק יש תכניות אחרות
חלק לא תשקענה
וחלק - סיבות נוספות...
אם את רוצה לבנות תכנית ולהשקיע ולהסתמך על השכרת התכנית בהמשך,
עצתי לך לא לבנות על זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה