עזרה הפרדת פלייבק משיר

• הוסף לסימניות
אין לי הרשאות לכתוב בפורום מוזיקה אז אני כותבת כאן,
יש מישהו שיכול להפריד לי את הפלייבק של השיר המצורף?
אני מנסה בתוכנה https://vocalremover.org/
אבל את השיר הזה ספציפי אני לא מצליחה, כל שיר אחר הצלחתי.

תודה

קבצים מצורפים

• ארץ של פרחים 03 (1).mp3
    4.7 MB · צפיות: 183
  • הוסף לסימניות
מקפיצה---
אולי עכשיו מישהו יכול לעזור לי?
תודה

• הוסף לסימניות
אפשר בעצם לקחת כל שיר ובעזרת התוכנה לייצא משם רק את המנגינה- את הפלייר?
באמת?
כבר לא צריך לקנות פלייבקים?

• הוסף לסימניות
אפשר בעצם לקחת כל שיר ובעזרת התוכנה לייצא משם רק את המנגינה- את הפלייר?
באמת?
כבר לא צריך לקנות פלייבקים?
מזמן יש את האופציה הזאת, זה נחמד, אבל לא מקצועי בעליל! זה גוזר את התדרים ששם בדרך כלל נמצא הזמר, אבל על הדרך מוריד הרבה קולות רקע, ולא מצליח לרוב למחוק את הזמר עד הסוף...
אבל יכול להיות בסדר למי שרוצה לעשות עבודה שטחית לצורך ביתי למשל...

• הוסף לסימניות
מזמן יש את האופציה הזאת, זה נחמד, אבל לא מקצועי בעליל! זה גוזר את התדרים ששם בדרך כלל נמצא הזמר, אבל על הדרך מוריד הרבה קולות רקע, ולא מצליח לרוב למחוק את הזמר עד הסוף...
אבל יכול להיות בסדר למי שרוצה לעשות עבודה שטחית לצורך ביתי למשל...
תודה.
אפשר לקבל את התוכנה שעושה אתזה?

• הוסף לסימניות
עוד אתר , טיפה יותר טוב, עדיין ממש לא משהו...
אם למישהו יש אתר שבאמת עושה את העבודה- אנא שתפו!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הקפצה
דחוףףף מאד מאד
יש לזה אולי אתר מקצועי??

• הוסף לסימניות
לאזני הלא מקצועיות נשמע ממש מוצלח...

• הוסף לסימניות
עזרה דחופה מי יכול להפריד לי את הקובץ הזה שישאר רק השירה על מנת לעשות חזרות לסמינר לקראת שבת מחנה.
אצלי נוא לא נותן לי...

תודה מראש

קבצים מצורפים

• שיר געלויביסטו +מיקס (1).mp3
    6 MB

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה