כללי הפרדת צבעים באילוס'

• הוסף לסימניות
מי יודע איך אני יכולה להפריד את זה לדפוס 2 צבעים, בניתי את זה באילוס' ואני צריכה להפריד זאת 2 צבעים, איך??? (את כל הקובץ בניתי בשחור ומג'נטה ונתקעתי עם הלוגו) תודה מראש

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 70.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אם הקובץ וויקטורי, (כפי שהבנתי) זה לא בעיתי,
הכחול יהפוך לשחור, הלבן, הוא בעצם גווני אפור (מהצבע השחור)
והאדום הוא מג'נטה יחד עם השחור
(אני מבינה שאת לא מדפיסה מג'נטה, רק מפרידה את זה לדפוס)

• הוסף לסימניות
הקובץ במקור ויקטורי, עם אפקט של אילוסטרייטור ועוד כמה שינויים שעכשיו אני לא יכולה לשנות לו את הצבעים, אלא לבנות מחדש...
אז איך הכחול יכול להפוך לשחור? זו בדיוק שאלתי.

• הוסף לסימניות
אם זה אפקט 3d באילוס'
תעשי expend לצורה
וזה יפרק אותה לחלקים, ותצבעי ב-2 צבעים - - -

הולך?

• הוסף לסימניות
לא הולך, צולע... אבל אם זה מה יש, אין ברירה.....
(ניסתי את זה בהתחלה, וזה פרק את זה למליון ושתיים חלקים...)

• הוסף לסימניות
מה יהיה? אני צריכה להגיש את זה עכשיו לדפוס.......:(

• הוסף לסימניות
תעבירי לפוטושופ, ותצבעי את זה שמה, אגב האם זה לכרטיס ביקור?
(אם כן לא יותר זול להדפיס את זה בפרוצס)

• הוסף לסימניות
תעשי כמו שכתבתי,
ואז עם כלי מטה הקסם, תבחרי צבע אדום ותשני את כולם ביחד למגנטה/ שחור
וכך גם לצבע הכחול.

לא אמור להיות מסובך.
אם את רוצה תשלחי לי רק את הלוגו ואני אהפוך לך ל2 צבעים- - -
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אגב יש פשלה בלוגו בקטע האדום למעלה למה יש מין גבעה קטנה למה זה לא הולך חלק כמו בכל הלוגו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה