אילוסטרייטור הפרדת צבעים (עבור הטבעה)

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ אילוס'
כל צבע מייצג הטבעה מסוג שונה,

ברצוני להגיע למצב שיש לי קובץ/עמוד נפרד לכל הטבעה,

האם יש דרך לעשות זאת ?

• הוסף לסימניות
הייתי דוגמת ובוחרת כל צבע (בדוגם הצבע באופן שבוחר את כל הצבעים הזהים שבקובץ)
ומעבירה לקובץ אינדיזיין
בקובץ אינדיזיין מכניסה לקובץ את מספר העמודים הנדרש בהתאם למספר הגלופות הרצויים.
ולכל עמוד מעתיקה את הגוון שלו.
וסוגרת כל עמוד בנפרד עם שם ההטבעה המזהה שלו.
(אפשר גם בלי להעביר לאינדזיין, אבל אני מקפידה לסגור אך ורק מאינדזיין, וכך בעיני נכון.)

• הוסף לסימניות
הייתי דוגמת ובוחרת כל צבע (בדוגם הצבע באופן שבוחר את כל הצבעים הזהים שבקובץ)
ומעבירה לקובץ אינדיזיין
בקובץ אינדיזיין מכניסה לקובץ את מספר העמודים הנדרש בהתאם למספר הגלופות הרצויים.
ולכל עמוד מעתיקה את הגוון שלו.
וסוגרת כל עמוד בנפרד עם שם ההטבעה המזהה שלו.
(אפשר גם בלי להעביר לאינדזיין, אבל אני מקפידה לסגור אך ורק מאינדזיין, וכך בעיני נכון.)

כך גם אני עושה לכתחילה ...

אבל יש לי קובץ קיים באילוס',
זכור לי שיש אפשרות של ייצוא של חלוקה ל4 צבעי דפוס

• הוסף לסימניות
הכוונה כמו ייצוא של גלופות לפידיאף?
קונטרול P
בגנרל - קוסטום
באאוטפוט - ספריישן
חשוב להוסיף עוד קצת שטח ולכתוב מתחת לכל קובץ את שם ההטבעה/הצבע כגון כסף, בלינד וכו'

1747349435546.png

1747349510214.png

בתקוה שהבנתי את השאלה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הכוונה כמו ייצוא של גלופות לפידיאף?
קונטרול P
בגנרל - קוסטום
באאוטפוט - ספריישן
חשוב להוסיף עוד קצת שטח ולכתוב מתחת לכל קובץ את שם ההטבעה/הצבע כגון כסף, בלינד וכו'

צפה בקובץ המצורף 1966003
צפה בקובץ המצורף 1966004
בתקוה שהבנתי את השאלה...

תודה !

זה מה שחיפשתי !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה