הפרוייקט שלי

• הוסף לסימניות
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

• הוסף לסימניות
וואו, עבודה יפה מאוד!
ממש כמו וולט דיסני, במיוחד החיות;).
(רק להאיר נקודה קטנה, באיור הראשון הסומק בלחיים של הילד טיפה גלש הלאה)
שורה תחתונה עבודה מאוד מאוד יפה, מתי יצא הספר?

• הוסף לסימניות
וואו, עבודה יפה מאוד!
ממש כמו וולט דיסני, במיוחד החיות;).
(רק להאיר נקודה קטנה, באיור הראשון הסומק בלחיים של הילד טיפה גלש הלאה)
שורה תחתונה עבודה מאוד מאוד יפה, מתי יצא הספר?
תודה!
זה סיפור שמישהי חיברה לי במיוחד לפרוייקט גמר של פרוג, אבל מי יודע, אולי הוא גם ייצא מתישהו...;)

• הוסף לסימניות
שירה זה יפיפה!
חסר לי בתמונה הראשונה והאחרונה אור מהמנורה- על הסביבה, כגון: ילד, אמא, מיטה וכו'.
זה נראה מדיי חשוך והמנורה ממש מוארת.
נ.ב. ממש השתדרגת בקו ובבניית הדמויות, ניכרת השקעה :)

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
כמויות של עבודה
האינקינג מושלם לגמרי
התנועות, האוירה...
רק טיפ קטן בקשר לטקסט- תניחי אותו על מלבנים מעוגלים כאלה בצבע לבן, משהו כזה-
upload_2018-9-2_18-53-3.png

אפשר עם טיפה שקיפות
ולא על הכתם שיש עכשיו
זה יהיה יותר ברור ומזמין לקריאה

• הוסף לסימניות
מקסים!
חושבת שפרספקטיבה אווירית הייתה מוסיפה מאוד לאיורים.
תנסי. והמון הצלחה!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!:D
ב"ה הייתי עמוסה בעבודות ויום לפני ההגשות נזכרתי שאין לי בכלל מה להגיש....
אז זה התוצאות של 5 שעות עבודה תוך כדי טלפונים עצבניים מבית הדפוס שאם אני לא שולחת תוך חצי שעה זה לא יהיה מוכן לאותו יום....:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה