הפרויקט ה ע נ ק שלי ! מתוק דבש!!!!!!

• הוסף לסימניות
:):):):):):):):):)הפרויקט ה ע נ ק שלי ! מתוק דבש!!!!!!!!!!!!!:)
הולך לכבוש הרבה יעדים.........פרטים בקרוב.......
......נראה אותכם מנחשים......???:)

• הוסף לסימניות
דמויות מתוקות עם עיניים ענקיות עושות משהו מתוק? ;):D

• הוסף לסימניות
זה נראה איזשהו הפעלה לילדים. משהו כזה שמח ומקפיץ עם הדמויות האהובות והמתוקות שלך.
אני צודקת?:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;1885410:
זה נראה איזשהו הפעלה לילדים. משהו כזה שמח ומקפיץ עם הדמויות האהובות והמתוקות שלך.
אני צודקת?:D

מתקרררררר
אבל רעיון להכניס למאגר:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה'לה;1885448:
תיאטרון בובות מקרטון? להפעלה עצמית?

גדוללללללללללללללללללללללללללללללל יותררררררררררררררר

• הוסף לסימניות
את הולכת ליצור דמותגים מהילדים והדמויות שאת מציירת?

• הוסף לסימניות
ממתקים וסוכריות בצורת הדמויות המשגעות שלך?

חני

• הוסף לסימניות
בלוני הליום ענקיים בצורה של הבובות המצוירות שלך, יעמדו בכניסה לכל עיר?

• הוסף לסימניות
בלון לחלל בצורת עיניים ע נ ק י ו תתת שיפזר ממתקים וילדים מתוקים על כל העולםםם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה