הפרויקט "תוקע" את פרמייר

• הוסף לסימניות
יש לי פרויקט בפרמייר
לפעמים נפתח ולפעמים לא, הרבה פעמים כשאני מנסה לפתוח אותו הפרמייר נסגר, ולפעמים גם באמצע עבודה.
יש מה לעשות? (פרמייר 2)
תודה!

• הוסף לסימניות
זה קורה רק בפרויקט ספציפי או בכל הפרויקטים.
בכל מקרה דבר ראשון תעשי שמור בשם.. לפעמים זה פותר.

• הוסף לסימניות
תודה
ניסיתי לשמור בשם
זה לא עוזר גם העותק תוקע ונסגר

• הוסף לסימניות
תנסי לבדוק אם יש שם קובץ בעיתי ותמחקי אותו.

• הוסף לסימניות
תודה
איך אני בודקת מה הקובץ הבעיתי?

• הוסף לסימניות
תבדקי באיזה מקום בטיים ליין הסרט נסגר.

• הוסף לסימניות
תמחקי את קבצי הTEMP
ותרנדרי מחדש

• הוסף לסימניות
תעתיקי את הסקוונס לסקוונס חדש ע"י העתק-הדבק, ואם לא עוזר תעתיקי לסקוונס חדש בפרוייקט חדש. מן הסתם במקרה כזה תאבדי את המעברים.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל זה נגרם בגלל מעבר פגום, אגב תנסי לבטל את האפקט/מעבר האחרון שעשית לפני שקרה לך התקלה

• הוסף לסימניות
להבא חברים תבינו למה כדאי לעשות AUTO SAVE ללפחות 6 קבצים, כי אם היא הייתה עושה את היא עוד הייתה יכולה להציל את המידע בלי כל הניסיונות הנואשים, אני כרגע לא הצעתי לה להשתמש בקבצים האלה, כי לפי כמות הניסיונות שהיא עשתה אני מאמין שזה כבר עשה אאוטו SAVEעל הניסיונות שלה,
במחשבה שניה, אני מציע לה לעשות חיפוש על הקבצי שמירה אוטומטיים, ולבדוק לפי התאריכים שלהם אולי יש לה מזל ויש לה עוד שמירה מלפני שקרה התקלה, אם כן אז אולי היא תפסיד 10-20 דקות מהעריכה שלה אבל לפחות לא את כל העריכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה