דרוש מידע הפרחים מבנק הפועלים

• הוסף לסימניות
ירושלים - רמות - הגיע.
הודענו מראש שהולכים לשלוח להם משהו, כדי שלא יהיו פדיחות...

• הוסף לסימניות
הם לא הציעו לכם פיצוי בגרופון? לי הם שלחו מייל ובו זיכוי ע"ס 40 שקל בגרופון, חלף הפרחים שלא הגיעו בשל הסגר.

• הוסף לסימניות
בני ברק לא הגיע.
שלחתי בסוף לבד,מחנות.

• הוסף לסימניות
אני מהצפון ולא הגיע
אבל שלחו מייל שיגיע בהמשך חול המועד
אז לבנתיים מחכים....

• הוסף לסימניות
המסקנה לבנתיים שרובם לא קיבלו מכל מיני סיבות שונות
ועוד אחד ש"זכה" לפיצוי
מה נאמר??הזוי...

• הוסף לסימניות
בני ברק לא הגיע
שלחתי לביתר ואברר אם הגיע....

• הוסף לסימניות
למה באמת לא קיבלתי שום עדכון?
איך אפשר ליצור קשר עם גרופון?

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת ליצור קשר עם מי שזה קשור אליו...
אודה למי יתן טל ליצירת קשר

• תודה
Reactions: M&C
  • הוסף לסימניות
לטלזסטון הגיע בערב החג
ראיתי אצל השליח עוד הרבה זרים, והוא אמר לי שהוא עכשיו מפזר אצל אנשים בטלזסטון
תהליך מימוש ההטבה באתר של הבנק וגם ההזמנה בפועל היה בקלי קלות

• הוסף לסימניות
ירושלים הגיעו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה