הילא הזמנתי ולא ביקשתי...
שליח של בנק הפועלים התקשר לפתע, והביא לנו זר ורדים יפהפה לפתח הדלת.
אין שבת או חג אצלנו בלי פרחים, והפעם אפילו לא עלה על דעתי שיהיו לנו..
פינוק לחג משליחיו של בורא עולם.
את עובדת עלי או שאת רצינית?הי
זה הגיע בלי פתק?
זה היה מיועד לסבתא...............
לא עובדת עליך בכללאת עובדת עלי או שאת רצינית?
פעם ראשונה בהיסטוריה שסבתא לא קיבלה ממני פרחים לחג!
כשעלתה לפה הראתי לה את הפרחים שקיבלנו מבנק הפועלים...
עכשיו זה כבר אבוד.. כולנו בבידוד![]()
מה, אתם ברוגז איתה?תספרי לה לפחות....
חחחחחמה, אתם ברוגז איתה?
תתקשרו אליה
בירושלים כן הגיע!בירושלים- לא הגיע![]()
קיבלנו גם 10 שושנים, אבל לא רקובים.מקודם התקשר השליח והביא לי 10 שושנים עלובים וחצי רקובים
היו כמה סוגי זריםלא יאומן...
התכתבתי עם גרופון והתלוננתי ואמרו שיגיע היום
מקודם התקשר השליח והביא לי 10 שושנים עלובים וחצי רקובים
ממש אכזבה!!
כולם קיבלו ככה?או שהיה כמה סוגי זרים?
יש למישהו מושג איך עובד הקרדיט הזה בגרופון.ביתר הגיע
בני ברק לא
בחשבון שממנו הזמנתי את הפרחים לב"ב אני רואה שיש קרדיט 49 שקל, עושה רושם שאפשר פשוט להשתמש בסכום הזה לקנייה באתר. תעקבו בחשבון שלכם!
איך התכתבת איתם?לא יאומן...
התכתבתי עם גרופון והתלוננתי ואמרו שיגיע היום
מקודם התקשר השליח והביא לי 10 שושנים עלובים וחצי רקובים
ממש אכזבה!!
כולם קיבלו ככה?או שהיה כמה סוגי זרים?
יש באתר אפשרות של צור קשר-בשרות לקוחותאיך התכתבת איתם?
לכל המאוכזבים.
תכנסו בגרו לחשבון שאיתו ביצעתם את ההטבה, בצד שמאל למעלה בפרטים האישיים תראו 49 ש"ח קרדיט.
תזמינו לכם משהו אחר מהאתר ובעמוד התשלום בחרו לשלם בכסף קרדיט,
אני התפנקתי היום על טוסטר אובן חדש בזכות זה... יותר שווה מפרחים..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים