דרוש מידע הפרחים מבנק הפועלים

• הוסף לסימניות
אצלנו הגיעו הזרים לירושלים ולנתניה
היו יפיפיים וטריים, כך לדברי המקבלים שהיו מבסוטים מהם.

• הוסף לסימניות
לכל המאוכזבים.
תכנסו בגרו לחשבון שאיתו ביצעתם את ההטבה, בצד שמאל למעלה בפרטים האישיים תראו 49 ש"ח קרדיט.
תזמינו לכם משהו אחר מהאתר ובעמוד התשלום בחרו לשלם בכסף קרדיט,
אני התפנקתי היום על טוסטר אובן חדש בזכות זה... יותר שווה מפרחים..
גם אני התפנקתי על מנגל חשמלי--עדיף מהפרחים, כולל משלוח עד הבית סה"כ 8.5 שקל.
רק שימו לב ישנה אפשרות אם יש לכם 2 שוברים של פרחים שלא מומשו--- לשלוח אחד מהשוברים לחשבון אחר בניכוי של 5% ואז זה מתווסף לחשבון אחד --ככה יש לכם 95 שקל בערך לקניה בגרופון (49+49 פחות 5%)

• הוסף לסימניות
מי שלא מתכוון להשתמש בקרדיט בגרו (תוקף כשבועיים), אשמח לקבל! (עם תמורה כמובן...פרטים באישי)

• הוסף לסימניות
אין פרחים והחשבון שלי על 0
שלחתי מייל לשירות הלקוחות. חיכינו כ"כ הרבה. נחכה עוד :rolleyes:

שלחתי מייל אחד, ולא נעניתי. אתמול בלילה שלחתי מייל שני והיום בבוקר עדכנו אותי שתוך 48 אראה 49 ש''ח בחשבון בגרו, ואכן כעת אני רואה אותם.
לתשומת לב לאלה שלא קיבלו, גם אם אתם לא גרים בבני ברק...

• הוסף לסימניות
שלחתי מייל אחד, ולא נעניתי. אתמול בלילה שלחתי מייל שני והיום בבוקר עדכנו אותי שתוך 48 אראה 49 ש''ח בחשבון בגרו, ואכן כעת אני רואה אותם.
לתשומת לב לאלה שלא קיבלו, גם אם אתם לא גרים בבני ברק...
איפה בדיוק אני שולחת להם מייל ?

• הוסף לסימניות
ירושלים קבלו

• הוסף לסימניות
ירושלים קבלו
לא כולם.
זה מה שענו לי במייל (שלחתי פניה ב'צור קשר' באתר)

לאחר בדיקה - נראה כי פרטי הזמנתך הועברו לחברת GETT ולבנק הפועלים לצורך שליחת זר הפרחים ליקיריך.
צר לי להיוודע על כך שזר הפרחים לא התקבל ביעדו.
ברצוני לאפשר לך ליהנות מההטבה שקיבלת מבנק הפועלים, על כן המרתי את ההטבה לזיכוי בסך 49 ש"ח באתרנו.
הזיכוי יהיה זמין עבורך לעסקאות הבאות באתרנו בתוך 48 שעות ויהיה תקף למשך שנתיים.

• הוסף לסימניות
הגיע לי"ם ולחור בצפון.
לצפון הגיע לא ממש טרי והיה נראה שעמד באוטו כמה ימים אבל היה בסדר...

• הוסף לסימניות
איזה מוצרים ראיתם באתר של גרופון בסכום של 49 ש"ח?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה