גם אני התפנקתי על מנגל חשמלי--עדיף מהפרחים, כולל משלוח עד הבית סה"כ 8.5 שקל.לכל המאוכזבים.
תכנסו בגרו לחשבון שאיתו ביצעתם את ההטבה, בצד שמאל למעלה בפרטים האישיים תראו 49 ש"ח קרדיט.
תזמינו לכם משהו אחר מהאתר ובעמוד התשלום בחרו לשלם בכסף קרדיט,
אני התפנקתי היום על טוסטר אובן חדש בזכות זה... יותר שווה מפרחים..
תודה!ביתר הגיע
בני ברק לא
בחשבון שממנו הזמנתי את הפרחים לב"ב אני רואה שיש קרדיט 49 שקל, עושה רושם שאפשר פשוט להשתמש בסכום הזה לקנייה באתר. תעקבו בחשבון שלכם!
גם אני התפנקתי על מנגל חשמלי-
אודה מאד ללינק למוצר זה
תזכו למצוות!
אין פרחים והחשבון שלי על 0
שלחתי מייל לשירות הלקוחות. חיכינו כ"כ הרבה. נחכה עוד![]()
חיפה לא קיבלו
איפה בדיוק אני שולחת להם מייל ?שלחתי מייל אחד, ולא נעניתי. אתמול בלילה שלחתי מייל שני והיום בבוקר עדכנו אותי שתוך 48 אראה 49 ש''ח בחשבון בגרו, ואכן כעת אני רואה אותם.
לתשומת לב לאלה שלא קיבלו, גם אם אתם לא גרים בבני ברק...
לא כולם.ירושלים קבלו
תודה לי. טל על השליחה המפנקת זר פרחים ממש בערב חג
ההורים.............![]()
הנ"ל שלח לנו פרחים לכבוד החג מבנק הפועליםעל מה מדובר ?
www.prog.co.il
לאההטבה עדיין קיימת בפועלים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים