נכתב ע"י אריאל וו;1605013:אצלי מותקן על כל הדפדפנים AdBlocker Plus (חינמי) ואני לא רואה שום בנרים מעצבנים, ב"ה.
נכתב ע"י ariels;1605541:גם אצלי מותקן חוסם פרסומות הנ"ל, אבל בפרוג הגדרתי שיבוטל, כחלק מהכרת הטוב.
נכתב ע"י לנדא;1607433:952 צפיות, ו-71 מצביעים????
יש סקר מצורף... זה לא כל כך מסובך ללחוץ כן או לא,
נראה לי כך... אני טועה?![]()
אנשים רואים את הכותרת ונכנסים.נכתב ע"י לנדא;1607433:952 צפיות, ו-71 מצביעים????
יש סקר מצורף... זה לא כל כך מסובך ללחוץ כן או לא,
נראה לי כך... אני טועה?![]()
נכתב ע"י רמה פלוס;1607527:אנשים רואים את הכותרת ונכנסים.
בפועל אין כמעט מגיבים כי להשתמש עם דפדפן ללא חוסם פרסומות [כשהאופצייה לחסום היא נגישה וחינמית], זה כמו לנסוע בכוונה תחילה בכביש פקוק.
נכתב ע"י רמה פלוס;1607527:אנשים רואים את הכותרת ונכנסים.
בפועל אין כמעט מגיבים כי להשתמש עם דפדפן ללא חוסם פרסומות [כשהאופצייה לחסום היא נגישה וחינמית], זה כמו לנסוע בכוונה תחילה בכביש פקוק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים