ציור של כסא גלגלים. אצלי הוא בצד ימין למעלה במסך.איפה הלשונית נגישות?
רגע אחרי שעשיתי את זה קפץ לי פירסומת...נגישות>בטל הנפשות או אם רוצים: נגישות>הסתר תמונות.
גם לירגע אחרי שעשיתי את זה קפץ לי פירסומת...
זה ממשיך באותו קצבלא מושלם, אבל יותר טוב מכלום...
יש הבדל בין המחיר של פרסום ביוטיוב הלכתי על הלייט לפרסום בפרוג, ומשכך גם בכמות הפרסומיםלכל מנויי הפרימיום המרוגשים, אני עוקב אחרי עוד כמה פורומים ברחבי הרשת בלי לשלם שום דבר ובשום מקום
אין כזו כמות מטורפת של פרסומות.(שלא לדבר על הרשתות הגדולות כמו טוויטר ויוטיוב שאין שם כמעט פרסומות) אז נכון זו זכותם המלאה להפציץ בפרסומות אבל גם זכותנו להתלונן בלי שבעלי הפרימיום יסתלבטו עלינו! תודה
ואגב כמות הפרסומות באחת מהרשתות החברתיות הגדולות קפצה משמעותית לאחרונה...יש הבדל בין המחיר של פרסום ביוטיוב הלכתי על הלייט לפרסום בפרוג, ומשכך גם בכמות הפרסומים
אין לי צל של מושג על איזה פתרון רמזתי! רק טיפהלה התלוננתיכמובן שזה לא (מ)עניני, אבל הפתרון שהוא רומז אליו לא רלוונטי למי שיש את הסינון
אני עוקב אחרי עוד כמה פורומים ברחבי הרשת בלי לשלם שום דבר ובשום מקום
אז אולי תשתף היכן, שלא נצטרך 'לסבול' מכל הפירסומות שהפריעו לי גם באמצע כתיבת הודעה זו...וכן ברור שיש לי נטפרי
אני חושב שבדורנו לא צריך להיות מחובר טכנולוגית לגמרי כדי שתהיה לך גישה פה ושם.אז אולי תשתף היכן, שלא נצטרך 'לסבול' מכל הפירסומות שהפריעו לי גם באמצע כתיבת הודעה זו...
תודה!!! שוב נוכחתי לראות עד כמה האתר 'פרוג' הוא אתר כיף, נקי, מיוחד וקשוב לתלונות. אני הקטן רק באתי לחדד נקודה אחת: למנהלי האתר יש את הזכות לעשות מה - שהם - רוצים. אבל בהחלט, שוב האתר הוכיח כמה שמטרתו אינה רק להרויח כסף. אז תודה. בשמי ובשם כל הפרוגיסטים!יש שיבוש בתצוגת הפרסומות, התקלה ידועה, עובדים על פתרונה. זה וודאי לא אמור להיות ככה, ולא דרך לשכנע לרכוש מנוי, ממש לא...
חד משמעית!!תודה!!! שוב נוכחתי לראות עד כמה האתר 'פרוג' הוא אתר כיף, נקי, מיוחד וקשוב לתלונות
להרויח כסף
ממש. אני במקומם הייתי סוגר את האשכול בטענת "מה לכם כי תלינו? תצטרפו לפרימיום, לא יהיה פרסומות!" גם זה, כפי שציינתי, מעיד על כך שהאתר הזה הוא מספר אחת. כל הכבוד!!תודה למערכת פרוג על כך שלא חסמו את אשכול זה ונתנו מעט במה לדמוקרטיה.
לא מדיוק, כי אז יהיה הרבה פחות חכמת המונים, מה שיביא ממילא לפחות כדאיות בקנית פרימיום, אפשר לנסח זאת כך, כל מנוי פרימיום-בעצם מסבסד את את מי שאינו מנוי...ממש. אני במקומם הייתי סוגר את האשכול בטענת "מה לכם כי תלינו? תצטרפו לפרימיום, לא יהיה פרסומות!" גם זה, כפי שציינתי, מעיד על כך שהאתר הזה הוא מספר אחת. כל הכבוד!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים