- הוסף לסימניות
אויבער או לא?לא די בכך שהאירוע מתנהל בשלומיאליות מזהירה,
אויבער או לא?לא די בכך שהאירוע מתנהל בשלומיאליות מזהירה,
טראמפ 2023?מה פתאום!!!
אפשר להחליף שם עד 5 פעמים!!!
אני שינתי פעם אחת!
ומי שינחש איזה שם זה היה יקבל פרס!!!
סיור בבית הלבן/בית כלא?...ומי שינחש איזה שם זה היה יקבל פרס!!!
איזה?סיור בבית הלבן/בית כלא?...
נכד של הבעש"טומי שינחש איזה שם זה היה יקבל פרס!!!
מי שינחש איך ידעתי יקבל את הפרס שאקבל מ @טראמפ 2024נכד של הבעש"ט
אני.מי מכריע ?
סוף סוף מישהו אומר את זה...אם כבר להתעצבן אז זה על ההוא שלומד עם אויבער
אני כותב על זה כל כך בצער
למה מנסים להכניס לנו את השטיות האלה למוח
וכי חסר להם פרסומות אחרות לפרסם
נראה לי שבטעות הפרסומות הזאת הגיעה למגזר החרדי
זה מיועד למגזר אחר אולי הערבים
מי שיש לו דיבור עם מכבי אולי יוכל להגיד להם שהיישומון הזה בכלל לא נותן לנו כוח
הכותב בצער מקווה שיצא תועלת מזה
אתה בטח מדבר על הציור של הדמות המזעזעת
רק לעקוב אחרי האשכול,אמרו שמכבי שכרו מישהו שהיה בעבר נגד החרדים העם באמת שכרו את שירותיו??
או שבכלל היא
כרגע מאחורי הקלעים, ויכוח בין מהנהלים, אם הדיון הפורה כלול במחיר הפרסום, או שהם יאלצו לשלם מחיר נפרד אם משאירים את האשכול ולא מוחקים.אני לא מבין איך כל השטויות פה מקבלות מקום של כבוד בחסות מכבי...![]()
אויבער נראה כמו ילד קטן שמתלהב מאוטו שלט.. חחח
מזכיר את המריבות בכיתה ה מי יותר טוב...רק לעקוב אחרי האשכול,
מרגיש כאילו יש כאן ניקים של כללית / מאוחדת...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים