תקשורת הפרסומות של מכבי

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אויבער נראה כמו ילד קטן שמתלהב מאוטו שלט.. חחח
חמודי נראה כבקי ורגיל
כי אצל חמודי באמת האפליקציה קיימת כבר הרבה זמן.. למד איך להשתמש.. :)
וזה ידוע שלילדים יותר קל להבין בטכנולוגיה מאשר מבוגרים.. :)

• הוסף לסימניות
רק לעקוב אחרי האשכול,
מרגיש כאילו יש כאן ניקים של כללית / מאוחדת...
אני מכללית ומעולם לא הבנתי את הפטריוטיות לקופות החולים
אבל מה אכפת לי כל עוד אפשר להסתכל ולאכול פופקורן :ROFLMAO::ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
אני מכללית ומעולם לא הבנתי את הפטריוטיות לקופות החולים
אבל מה אכפת לי כל עוד אפשר להסתכל ולאכול פופקורן :ROFLMAO::ROFLMAO:
אני לא חושבת שרלוונטי באיזה קופת חולים נמצאים...
אויבער הוא אויבער.

• הוסף לסימניות
ניקים!
כמעט ערב פסח היום!
מעניין לעניין שלא באותו ענין
לכל אלו אשר מכסים את השיש עם נייר כסף
עצה טובה להימנע מקבלת שריטות מיותרות
אפשר להשתמש עם כפופות פלסטיק של סנו מגיע חבילה של זוג
ואו כפופות עבודה ניתן לרכוש בכל טמבור ב 5 ש"ח,
ובע"ה נשארים עם ידיים שלמים לפסח...
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
מעבירה את הנתון לכללית...
עוד תתחרטי על הגילוי... חחח
למה להתחרט?
הכי קל להם עם הפטריוטים, גם אם יעשו להם תור לרופא פיטריות ציפורניים ל2026 הם ימשיכו להגיד שהקופה שלהם היא המושלמת

• הוסף לסימניות
מכירים מישהו שעבר קופה רק בגלל פרסומת - מוצלחת יותר או פחות - ?

אנשים יודעים שבבחירת קופה השיקול הקובע הוא למי יש מרפאה טובה יותר באיזור המגורים שלהם. והנתון הזה עובר מפה לאוזן, מאשה לרעותה.

פרסומת בתחום - לטעמי - זה בזבוז כסף בלבד.

ולא, לא צפיתי בפרסומת שלהם ואין לי כל כוונה לעשות זאת. תחושת תיעוב בפני כל מפרסם שדוחף לי בכח את מרכולתו בכל דרך אפשרית, ולא משנה מה הוא משווק.

• הוסף לסימניות
והכפפות שמועילות על הנייר כסף משאיר סימנים דביקים על הידים?

• הוסף לסימניות
ניקים!
כמעט ערב פסח היום!
1679335083296.png

• הוסף לסימניות
האם יש כפפות נטולות קמח לבנבן ודוחה שמשאיר בידיים ריח מעצבן?
יש כפפות שחורות / כחולות כאלו.
מכירה בעיקר ממעבדות שהייתי בהן...

מכירים מישהו שעבר קופה רק בגלל פרסומת - מוצלחת יותר או פחות - ?

אנשים יודעים שבבחירת קופה השיקול הקובע הוא למי יש מרפאה טובה יותר באיזור המגורים שלהם. והנתון הזה עובר מפה לאוזן, מאשה לרעותה.

פרסומת בתחום - לטעמי - זה בזבוז כסף בלבד.

ולא, לא צפיתי בפרסומת שלהם ואין לי כל כוונה לעשות זאת. תחושת תיעוב בפני כל מפרסם שדוחף לי בכח את מרכולתו בכל דרך אפשרית, ולא משנה מה הוא משווק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה