הפרסומת בצד ימין....

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
גם אותי זה מאוד מעניין איך יכול להיות שדבר שכ"כ דיברו עליו שהוא לא...
מפרסמים אותו בכל מקום כל אתר ובמיוחד ברדיו ציבורי...
אני חייבת משהיא שניסתה ועבד לה הדיאטה..לא נתקלתי באף אחד כזה עדיין...מוזר..

• הוסף לסימניות
היה כתוב בעיתון שתבעו אותם...

מה אכפת לכ? פרוג אמורים להפסיד? רק תזכרו לא להתפתות...

• הוסף לסימניות
רציתי רק לעורר את המודעות למה שמאחורי...
למי שפספס את האשכול ההוא.

• הוסף לסימניות
כנראה שכתבות לחוד ומציאות לחוד,
איך אמר פעם אחד מעורכי העיתונים למישהו,ואם אני יכתוב שאתה חייב לי מליון דולר אתה תשלם לי?????

• הוסף לסימניות
דווקא מישהו מבני משפחתי נעזר בזה וראו תוצאות ,
כדאי לנסות זה לא מזיק ולעזור זה עוזר להרבה

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש תביעה נגדם, לא ממש מאושר ע"י משרד הבריאות,או משהו בסגנון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;704102:
הבנתי שיש תביעה נגדם, לא ממש מאושר ע"י משרד הבריאות,או משהו בסגנון!

יכול להיות שהתביעה על משהו שולי או באיזשהו הגזמה,
אבל אם המוצר היה מסוכן, היה יוצא אזהרה לציבור ממשרד הבריאות.

• הוסף לסימניות
איזו פרסומת אגרסיבית,
לאן שלא נסתכל הקלוריד יהיה שם.
מוזר שעדיין יש שמנים בעולם :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה