הפרק השלישי של הפספוסים.

• פותח הנושא DDFF
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אחרי זה וזה המזל רודף אחרי גם ברכבת.
ביקורת תתקבל בברכה. (גם דיונים אם זה עקום או לא.)

קבצים מצורפים

• IMG_0253.jpg
    2.4 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
תמונה מעולה.
הייתי קורפ טיפה מעלה ומטה.
בכל אופן,
אני במקומך הייתי מסיק מסקנות, ומתחיל ללכת ברגל...

• הוסף לסימניות
יש משהו במה שאתה אומר:

קבצים מצורפים

• IMG_0253-2.jpg
    2 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תמיד!! :)
הייתי נותן אפ' עוד טיפה קרופ, בעיקר למעלה,
ואל תפחד מפני אוויר לנשימה, היות ובצד השמאלי,
לשם מופנית העין,
יש שפע של מקום לנשום.

נ.ב.
אני לא כ"כ מאמין באמונות טפילות של שמירת יחס, 3X2, וכו',
כך שאפשר להשתולל.

• הוסף לסימניות
חבל קצת על המעקה בצד שמאל, שלדעתי לא מוסיף.
אבל בסך הכל ביצוע טוב. בתמונות מהסוג הזה אני אוהב שיש משהו שנשאר חד ומשמש כעוגן לתנועה. זאת אומרת, משהו כמו בן אדם שעומד לפני הרכבת, לא כמו המעקה...

• הוסף לסימניות
אני לא כ"כ מאמינה באמנות תפלות בסגנון "בואו נצלם מה שיצא, ואח"כ נקרופ ונקרופ עד שהתמונה תיראה מקצועית", כך שמבחינתי צריך להשתדל הכי הרבה שאפשר בזמן הקמפוז, ואם רוצים לקרופ אח"כ - לפחות לשמור על יחס 2:3 (או 3:4 אם רוצים וזה צולם בקומפקטית) כדי שלא יראה כמו קרופ.

לגבי התמונה:
נחמד ביותר, אבל המעקה מפריע לי (וזה דבר ששום קרופ לא יתקן).
בסה"כ האיכות הטכנית לא רעה, אבל חוץ מרכבת נוסעת (שראינו בהמון צילומים) - אין פה משהו מיוחד. אם היה אדם שמסתכל עליה והיית מצליח להקפיא אותו, זה היה נחמד ביותר.
והתמונה ישרה לגמרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;434084:
אני לא כ"כ מאמינה באמנות תפלות בסגנון "בואו נצלם מה שיצא, ואח"כ נקרופ ונקרופ עד שהתמונה תיראה מקצועית", כך שמבחינתי צריך להשתדל הכי הרבה שאפשר בזמן הקמפוז, ואם רוצים לקרופ אח"כ - לפחות לשמור על יחס 2:3 (או 3:4 אם רוצים וזה צולם בקומפקטית) כדי שלא יראה כמו קרופ.

לגבי התמונה:
בסה"כ האיכות הטכנית לא רעה, אבל חוץ מרכבת נוסעת (שראינו בהמון צילומים) - אין פה משהו מיוחד. אם היה אדם שמסתכל עליה והיית מצליח להקפיא אותו, זה היה נחמד ביותר.
והתמונה ישרה לגמרי.

מילה במילה ...

• הוסף לסימניות
הייתי בלי חצובה, אז בס"ה שמתי את המצלמה על המעקה שממול שגם ככה פחדתי שתצנח מטה, ולא היה לי מדי הרבה אופציות לכוון שיישאר לעמוד על המעקה.
והתמונה ישרה לגמרי.

נכתב ע"י אמיש;434052:
חבל קצת על המעקה בצד שמאל, שלדעתי לא מוסיף.
אבל בסך הכל ביצוע טוב. בתמונות מהסוג הזה אני אוהב שיש משהו שנשאר חד ומשמש כעוגן לתנועה. זאת אומרת, משהו כמו בן אדם שעומד לפני הרכבת, לא כמו המעקה...
בקצת זמן שעוד היה לי לתפוס את הרכבת, לא ממש יכלתי לבקש ממישהו להיקפא שם..

תודה לכולם על הערות והביקורת הבונה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה