הפרק השני לשיר הילדים

• הוסף לסימניות
המשך הסיפור בחרוזים ואיור מותאם
אשמח לקבל בקורת

• הוסף לסימניות
יפה.
משהו במשקל של החרוזים לא ברור. כמו כן, לא מפרידים שורות שמתחרזות זו בזו לשני טורים (בגיא-רבותי)
מה המקור לשיר הזה?

• הוסף לסימניות
את השיר כתבה באידיש קדיה מולודובסקי שחיה בורשה לפני מלחמת העולם השניה. השיר תורגם לפני כחמישים שנה.
בפרק הראשון ציינתי שאני מתנסה בטקסט ועדין לא כל כך יודעת איך להוסיפו.
עלי לציין שהחלוקה למילים בשורות נעשתה ע״י המתרגם.
אחשוב איך להוסיף את הטקסט בהתייחסות לאיור באופן שהחרוזים לא יפורקו.
תודה על ההערות.

• הוסף לסימניות
הציורים שלך מקסימים!
אני רואה שמעבידים אתכם ברצינות בקורס של פרוג.

• הוסף לסימניות
לדעתי היית צריכה להשאיר חלל עם רקע יותר נייטרלי בשביל מילות השיר
בלי קשר לציור שהוא מקסים בנאיביות שלו
למעט העובדה שהראש של הילד השמאלי נראה קטן יחסית
והקונטור השחור נראה לי כהה מדי

• הוסף לסימניות
רבקה, כמו תמיד עבודה מושקעת ויפה.
הייתי רק מבהירה את ההרים כדי שלא יסתירו את הכיתוב וגם יתנו תחושת מרחק.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
משהו ביד המושטת של הילד עם החולצה התכלת קצת צורם לי. כאילו היד יוצאת לו מאחורי הראש, וגם הפנים טיפה וורודות מידי. הציור והצביעה של החיות ממש מושלם.

• הוסף לסימניות
ציור יפהפה.
כגרפיקאית, אני יכולה להמליץ לך לעשות כעין כתם מעניין בצבע לבן עם שקיפות, מתחת לכיתוב כך מתקבל רושם טוב של הכיתוב על התמונה.
וכמובן שאם את המאיירת, אחזור על מה שכתבו לך, את יכולה לדאוג שבאזור הכיתוב הרקע יהיה יותר חלק כגון שמים, חול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה