הפרשה מספרת לי. מכירים?

• הוסף לסימניות
ביתי בת ה7 ראתה את הסדרה בחנות וממש התלהבה ובקשה לקנות לה.

אני שוקלת לקנות לה כרך אחד כמתנה ואחרי זה בשלבים להשלים את כל הסדרה (בימי הולדת, חגים וכו)

השאלה איך הספר, באמת יפה? מתאים ברמה לילדה שרק מתחילה לקרוא?
לאיזה גילאים מיועד?

אשמח למשוב.

• הוסף לסימניות
אצלי משוגעים על זה
הבן שלי בן 7 כבר מכיר ישר והפוך את כל הספרים של החומשים

• הוסף לסימניות
גם אצלי משוגעים על זה.
כל שבת ללא יוצא מן הכלל, אני חייבת לשבת לספר להם, ואוי ואבוי אם נשכח.

אני קניתי במשך שנה, כל פעם שהתחילו חומש חדש קניתי ספר נוסף.

ככה במשך שנה השלמתי את כל הספרים, ושנה אחר כך את החגים, לאט לאט.

• הוסף לסימניות
יש לי את עכשיו בבית (הבאתי מהספריה)
ספר מדהים מדהים!!!! מספרת לילדה בת 3 וילד בן 5 (שגם קורא לבד).
הילדים וגם אני מאוד נהנים.
כתוב מהמם, שפה מובנת גם לקטנים, קולע ולא נמאס!
לדעתי - שווה להשקיע. במיוחד שזה כל שנה חוזר על עצמו...

• הוסף לסימניות
ממליצה לך בתור גננת עד לא מזמן:)
בהחלט כן!
מרתק ומתאים מאד גם לילדים קטנים בגן.
מיוחד, עשיר ושפה קולחת ומרתקת.
את תהני וגם הם!

• הוסף לסימניות
אני גם שמעתי רבות על הסדרה הזו, ואלו הספרים הבאים שאני מתכננת לקנות להם......
יש לי את השבת מספרת לי מאותה סדרה והילדים ממש אוהבים את זה!!!!!! (7 ו-4)

• הוסף לסימניות
גם אצלי בגיל 7 ו 9
יש לי כל מיני ספרים אבל את הסדרה הזו מנצחת
כל לילה ליפני השנה ולא נמאס אף פעם
ממליצה מאד

• הוסף לסימניות
סידרה מדהימה. הילדים לא גומרים להסתכל בזה. כל יום, אבל ממש כל יום בשימוש. כרכנו אותם עם הקניה, אחרת לא היו שורדים את הדפדוף היומיומי - אין ספק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה